Camping Nostalgi Side7


 

 

 

Opdatering d. 3 Feb. 2008 - kl. 22:00

Hej Alle. Så er der nyt til en side 7. Vi har nu fået 10 skønne foto's fra mine svigerforældre, Margit & Jørgen Rasmussen fra Hedehusene.

Det første foto, er fra Køge Camping, ca. år 1970.

På billedet ses min hustru Anne's  Morfar og Oldemor.

 Billede nr.2 Camping - etage vask anno 1973 :-) Stadigvæk på Køge Camping. Bemærk den den fine gamle Toyata Crown stationcar, hvornår har vi lige set sådan en sidst??

Foto nr.3  Sommerferie på Bornholm, Neksø Camping  1977. Der er pillerejer i gryden, og Svigerfar har fuldskæg!!! Det har jeg aldrig set før!! :-D

Foto nr4. Så er familien Rasmussen kommet til Lonau i Harzen ca 1978, inde i teltet ses fra venstre - Svigermor, min hustru Anne og min Svoger Lars. læg mærke til den "smukke" decor på sovekabinen ;-)

 Foto nr.5 - Lonau Camping, i forgrunden sidder Svigermor og en af min svigerforældres venner. Bagerst svigerforældrenes Ford Cortina og deres store Trio villatelt

 Foto nr.6  Afslapning på Lonau Camping 1978

 Foto nr 7. 1979 Svigerfar har nu fået ny bil, en karrygul Lada stationcar, og den er her pakket til Campingtur i Jylland  (nej- de er ikke ved at flytte ;-)  )

 Foto nr.8  1979 Badminton på Åbenrå Camping, i baggrunden ses et fint Isabella fortelt.

Foto nr.9  1979. Nu er turen nået til Lykken og der er afslapning, kaffe og skønt vejr.

 Foto nr. 10  Vi er stadigvæk med familien Rasmussen i Lykken. Anne og Lars poserer foran teltet - hmm... hun ser ikke sådan ud idag :-)

 

 NÆSTE SIDE