Reisverslagen‎ > ‎

Am Rhein..

Net terug van een bezoekje aan de "Rhein". nodding.gif
Zaterdag om 18.00 u vertrokken en rond 22.30 u aangekomen is St Goar. Direct een camperplaats gezocht maar de in de GPS vermelde camperplaatsen waren niet meer toegankelijk. nooo.gif Dan maar rechtover een casino naast een andere "gestalde" camper de nacht ingezet. Van zoete dromen was er weinig sprake. :evil: Maar liefst 2 treinen, veel schepen op de Rijn en nog een drukke baan maakten van onze nacht er eentje met onze ogen open...... . Vooraf hadden we gekozen voor Camping Lorelyblick....maar na de ervaring met afgelopen nacht gingen we op zoek naar een rustiger camping.....we kwamen uiteindelijk terecht in een gasthof die ook gratis en mogelijkheid op stroom (1.5 €) een drietal camperplaatsen ter beschikking stelt. http://www.zoover.nl/duitsland/rheinland-pfalz/oberwesel/rheingoldschanke/gasthof wat was het hier zalig rustig!! o/ Het enige wat tegenviel was het mindere weer. Maar prachtige uitzichten, genieten ten top!! De volgende morgen gingen we naar Bacharach en hoopten dat het Fremdenverkehrsamt ons bij een rustige camping kon brengen maar helaas. We verlieten het mooie Bacharach en reden dan maar naar Rüdesheim.


 Hier had ik in de campinggids gelezen dat er een rustig gelegen camping open was.Dus wij erheen. Ja het was er (te) rustig, we stonden er helemaal alleen. Mooi gelegen en voor de liefhebbers en kinderen is er mogelijkheid tot een rondje ponyrijden of zelfs een helicoptervlucht op het aanpalende vliegveldje (seizoen & volgens afspraak). De uitbaters zijn er super vriendelijk maar het sanitair verouderd. We kregen wel de mogelijkheid om te douchen in het warme "bauernhuis". Chemisch toilet moest gewoon in de toilet geloosd worden :o Spijtig dat we hier twee dagen nevel hadden anders was het hier leuk geweest. Ons reisje afgesloten met een bezoek aan Koblenz en dan terug huiswaarts.

Onze bevinding: een plaatsje aan de Rhein kan leuk zijn maar niet voor degenen die houden van een zoete nachrust! notgood
Comments