L'EXPOSICIÓ

L’exposició “Camins de natura. Itineraris vitals” segueix, un trimestre més, a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova. Del 9 de gener al 31 de març, de dimarts a diumenge, l’equipament i l’exposició estan oberts a visites. 

Una exposició que ens fa interessar-nos per conèixer l’entorn natural on vivim i que vol reconèixer el paper clau que té l’educació ambiental en la nostra societat.

Consulteu horaris i més informació en aquest enllaç


ACTIVITATS PER A CENTRES EDUCATIUS

En paral·lel a l'exposició, s'ha dissenyat un programa d'activitats educatives gratuïtes dirigit a centres escolars de la ciutat. 

Aquestes activitats són una bona oportunitat per als alumnes per descobrir la Casa de l'Aigua i el seu entorn únic, i per aprendre a valorar la natura més propera, aquella que sol passar més desapercebuda. 

A través d'aquest web us podeu informar sobre l'oferta d'activitatssol·licitar la participació del vostre grup-classe.
SORTIDES GUIADES I ACTIVITATS CIUTADANES

També s'ha dissenyat, per als caps de setmana, un programa de sortides guiades i d'activitats ciutadanes gratuïtes dirigides a famílies amb nens, gent gran, etc. La majoria de sortides requereixen inscripció prèvia.

Aquest programa està pensat per a la ciutadania en general, però animem els centres educatius a fer d'altaveu i difondre les activitats entre les famílies de l'escola. 

Trobareu més informació sobre el programa ciutadà en aquest fulletó. Incripcions a través d'aquest formulari web.