BIOREZONANTA LA COPII

    Aparatul de biorezonanta permite investigarea starii de sanatate a intregului organism, terapii fara radiatii sau alte efecte secundare, nu preia probe de sange, nu utilizeaza ingerarea de substante. Tocmai de aceea este indicat cu succes chiar si copiilor, bebelusilor sau femeilor insarcinate.


    Metoda de diagnosticare prin biorezonanta, cat si cea de tratament prin biorezonanta sunt non-invazive si nu sunt dureroase, permitand identificarea rapida si eficienta a bolii, iar ulterior tratamentul acesteia, facandu-se posibila asocierea cu un tratament naturist. Aceasta metoda se preteaza foarte bine si la copii, bebelusi care sunt mult mai sensibili si vulnerabili la virusi, bacterii, raceli, etc.

 

    Totodata aparatul SCIO indica foarte exact cum se prezinta  imunitatea la copii sau bebelusi si ce trebuie facut pentru a se corecta in cazul unei deficiente.

PENTRU PROGRAMARE SUNATI LA NUMARUL


     Terapiile prin biorezonanta ajuta organismul in procesul de vindecare intr-un mod natural, nedureros, non invaziv si fara efecte secundare. Tratamentul indicat este natural, doar in cazuri mai grave se recomanda medicamente mai putin toxice. Ceea ce ajuta foarte mult si in cazul copilasilor sunt terapiile pe aparatul de biorezonanta care sustin remediile in procesul de vindecare. Dispozitivul poate executa o terapie cuantica si frecventiala in cursul aceleiasi sedinte. Pe langa aceasta corectie energetica este oferita o gama larga de solutii terapeutice alternative din domeniile: medicina naturista, fitoterapie, dietoterapie, homeopatie, psihoterapie si medicina alopata.


 

    Putem sa spunem ca am avut multe cazuri de vindecari la copii. Cele mai multe sunt gripele, unele cazuri de nervozitate, insomnii, probleme dentare sau cazuri care nu isi gaseau rezolvarea prin metodele clasice. Cei mai multi considera nervozitatea ca fiind un fenomen normal cauzat de factori de stress si poluare, dar cel mai frecvent in spatele acestor stari se ascund disfunctii ale organismului care in timp pot duce la afectiuni foarte grave.Procesul de vindecare cu ajutorul terapiilor prin biorezonanta se face intr-un mod natural, asa cum cere organismul.


    Metoda fiind non invaziva se adreseaza tuturor grupelor de varsta inclusiv copiilor cu varste sub un an. La varste mici este o metoda excelenta de verificare a terenului alergic si a sistemului imunitar, fiind cunoscut faptul ca afectiuile de tip urticarian sau reactii alergice respiratorii si infectiile pe cai aeriene superioare sunt frecvent intalnite. Totodata este util in evidentierea unor predispozitii cromozomiale (mostenite), indiciu foarte important pentru diagnostic si tratament de la varste cat mai mici.

    Sunt de un real ajutor in depistarea precoce a unor disfunctii precum si a factorilor cauzali. In urma diagnosticarii se ofera informatii referitoare la disfunctiile fiecarui organ in parte, in ordinea gradului de deviere de la normal.

    Analiza este foarte obiectiva, ea fiind realizata cu ajutorul acestui dispozitiv medical computerizat.
Comments