Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest zondag 3 december 2017

Sinterklaasfeest zondag 27 november 2016
Ook dit jaar zal Sinterklaas weer een bezoek brengen aan buurthuis de Kratong. We hopen dan ook dat alle kinderen tot 10 jaar op zondagmiddag 27 november om 14.00 uur aanwezig zijn in de Kratong 
om Sinterklaas toe te zingen. Dit belooft weer een gezellige middag te worden. De ouders zijn ook van harte welkom en de koffie staat klaar. Voor de kinderen is er lekkere chocolademelk. De tijd voor dat Sinterklaas er is worden de kinderen goed beziggehouden. 

Dus vergeet uw kind niet op te geven

2015
Ook dit jaar zal Sinterklaas weer een bezoek brengen aan buurthuis de Kratong. Wij hopen dan ook dat alle kinderen tot 10 jaar op zondagmiddag 29 november om 14.00 uur aanwezig zijn in de Kratong om Sinterklaas toe te zingen. 
Dit belooft  weer een gezellige middag te worden. De ouders zijn van harte welkom de koffie staat klaar. Voor de kinderen is er lekkere chocolademelk.  De tijd voordat Sinterklaas er is worden de kinderen goed beziggehouden. 
Dus  vergeet uw kind niet op te geven. Stuur het strookje tijdig in.
Omdat Sinterklaas moet weten hoeveel cadeaus hij mee moet nemen naar de Kratong, moet je vader of je moeder even het strookje in de brievenbus van het buurthuis doen met je naam en je leeftijd. Als je ouders nog geen lid zijn van de buurtvereniging kost deze middag € 5,00 per kind. Voor leden is het gratis!

2013


Verslag 2012Comments