Mosselavond


Zaterdag 30 september 2017

We beginnen om 18.00 uur. Wil en Huig hebben er zin in om de gasten te laten genieten van hun overheerlijke (geheime) mosselrecept. Ook is er een lekker hapje vooraf en iets lekkers voor na de maaltijd. Samen met een glas wijn, alles uiteraard bij de prijs inbegrepen. De prijs voor deze avond is nog steeds 17,50 euro p.p. vol = vol. Opgeven bij de Bar of bij Belinda Fredereks (meteen contant betalen)( er zijn dit jaar geen strookjes)

Zaterdag 22 oktober 2016

We beginnen om 20.00 uur. Onze meestermosselkoks hebben er zoals gewoonlijk weer zin in om de gasten te laten genieten van hun overheerlijke (geheime) mosselrecept. Ook is er een lekker hapje vooraf en iets lekkers voor na de maaltijd. Samen met een glas wijn, alles uiteraard bij de prijs inbegrepen. De prijs voor deze avond is nog steeds 17,50 euro p.p. vol = vol

Zaterdag 10 oktober 2015

MOSSELEN !!!!!!! Ja zeker, ze zijn er weer !!!!!!!! Op Zaterdagavond 10  oktober zullen onze meestermosselkoks Aad Jonker en Huig van den Oever ze weer voor ons in de pan gooien en omtoveren tot een ware delicatesse. Uiteraard is er ook een hapje vooraf, een dessert en koffie met een verassing toe. De avond begint om 18.00 uur. De prijs is nog steeds € 17,50 per persoon. Liefhebbers graag aanmelden voor 4 oktober met het strookje. Strookjes kunnen ingeleverd worden in het buurthuis of bij Belinda. Geef je snel op want vol is vol!  

Zaterdag 11 oktober 2014Zaterdag 28 september 2013


Op de poster is een aanvang van 20:00 uur vermeld maar dit moet veel eerder zijn, namelijk vanaf 18:00 uur
Kosten 17,50 (inclusief de mosselen en de wijn)
Opgeven bij Jan Turk of via de E-mail (buitenlust @ hotmail.com) . Betalen op de avond zelf.


Verslag 2012 (Recept Mosselen met Zure Room, zie hieronder)


Recept Mosselen met Zure Room


Comments