Dagje uit met de bus / Herfsttintentocht

Tocht 2017
Woensdag 18 oktober 2017
Vertrek 08.30 uur bij de Landman

Vanaf de opstapplaats Oegstgeest rijden wij naar rechtstreeks naar restaurant Boschzicht in Scherpenzeel waar wij worden ontvangen met 1 x een kopje koffie of thee met een heerlijk gebakje. 
Na de koffie rijden wij via een mooie route door dorpen en bosrijk gebied met schitterende herfstkleuren naar restaurant de Keet van Heerde (bij Koninklijke beschikking Hofleverancier) in het plaatsje Heerde waar we de koffietafel met kroket gaan gebruiken. 
Na de lunch staat de touringcar weer gereed en rijden we door de prachtige natuur die deze provincie rijk is met zijn mooie bomen in de prachtigste herfstkleuren via een mooie route naar restaurant de Voortse Herberg in Voorthuizen waar we een heerlijk 2 uur durend onbeperkt wok en grill arrangement gaan gebruiken. Bij het diner zijn de consumpties inbegrepen. 
Als een ieder is voldaan, staat de touringcar weer gereed en rijden wij rechtstreeks terug naar de plaats waar u vanochtend bent ingestapt. Verwachte thuiskomst 21.00 uur.
De kosten zijn 55 euro per persoon (alles inbegrepen)
Aanmelden (tegen contante betaling)bij Belinda Frederiks, Sumatrastraat 2, 2341 XG Oegstgeest, 071 5156836 of bij Lidy Turk, Eduard van Beinumlaan 38 2343 MR Oegstgeest, 071 5171066 of op vrijdagavond in het Buurthuis aan de Bar


Tocht 2016
Woensdag 19 oktober vertrekken we 8.30 uur vanaf de Floresstraat om een mooie herfsttintentocht te maken. Dit keer ligt de nadruk op de route door mooie dorpen en bosrijk gebied met schitterende herfstkleuren. De busrit gaat richting de Posbank. Onderweg is er natuurlijk een kopje koffie met gebak en een lunch. Op het hoogste punt van de Posbank wordt een stop gemaakt van ongeveer 45 minuten om foto’s te maken, te wandelen of gewoon vanaf een bankje te genieten van het uitzicht. Daarna vervolgt de chauffeur de mooie route en komt uiteindelijk terecht bij het restaurant waar het diner gebruikt wordt. Het diner bestaat dit keer uit een twee uur durend wok- en grillarrangement, waarbij alle drankjes zijn inbegrepen. Na het diner gaat het richting huis. De verwachte thuiskomst is rond 21.00 uur. Deze tocht is ook uitermate geschikt voor de mensen die niet veel willen of kunnen lopen en vanuit de comfortabele stoel willen genieten van het moois dat Nederland in de herfst te bieden heeft. De prijs voor deze tocht is zoals al eerder vermeld 55 euro per persoon

Tocht 2015
Woensdag 21 oktober 2015 gaan we weer een dagje uit met de senioren. 
Dit jaar gaat de reis eerst naar Garderen alwaar we naar de beelden tuin gaan. De Beeldentuin is met het nostalgische showroomdorp, de plaats om ideeën op te doen om uw huis en tuin leuk aan te kleden. Voor de tuin een groot assortiment tuinbeelden en andere decoraties. Voor het huis diverse decoraties van onder andere de merken Riverdale, PTMD, Jet by Ter Steege, Mathilde W., Countryfield en nog veel meer. Ook is er het ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn is een jaarlijks terugkerend evenement, wat geopend is vanaf april t/m oktober. Leuk voor een dagje uit, zeker in combinatie met de Beeldentuin en lunchroom de Rozentuin. Ieder jaar een ander thema, met in 2015 “Grootmoederstijd”. Na hier koffie gedronken te hebben gaan we naar Barneveld daar is een gezellig centrum waar het goed toeven is. Hier kan een ieder een aantal uren zich vermaken. Na Barneveld goed ontdekt te hebben gaan we richting het diner en zullen we rond 21.00 uur weer arriveren in Oegstgeest. Voor deelname strookje met geld inleveren bij Belinda. Het dagje uit kost € 50,00 p.p.

Tocht 2014

Tocht 2013
Verslag 2012


Comments