Dagje Pretpark

Herfstvakantie 2016
Op maandag 17 oktober gaan we met de jeugd van Buitenlust naar Drievliet. We verzamelen om 9.15 uur in de Floresstraat en vertrekken om 9.30 uur. Zoals altijd lunchen we in Drievliet. Behalve de Halloweensfeer met rondlopende griezels kunnen de kinderen dit jaar genieten van twee nieuwe attracties: de Interactieve tijdmachine en de Chute. Dit is natuurlijk vooral leuk voor diegenen die al een paar keer mee geweest zijn. In de Chute kan je een vrije val maken van 13 meter of juist afgeschoten worden naar de top van de toren, dus gillen ………………… We vertrekken om 16.30 uur uit Drievliet, zodat we rond 17.00 uur weer thuis zijn. We hopen met een groep van verschillende leeftijden op pad te gaan, zodat de wat oudere kinderen met een jonger kind mee kunnen gaan in een attractie waar kleintjes niet alleen in mogen. De  afgelopen jaren is gebleken dat dat inderdaad plezier voor twee is !!

Herfstvakantie 2015
Dagje uit herfstvakantie 

Zoals ieder jaar is de maandag van de herfstvakantie 19 oktober gereserveerd voor het dagje uit voor de jeugd naar Drievliet. We zijn al vele jaren naar Drievliet geweest vele ouders van de jeugd van nu, kunnen zich dat nog herinneren. Met zijn allen lopen naar de familie Verhaar waar de rondvaartboot gereed lag en vandaar met de boot naar Drievliet gingen. Nu vele jaren later gaan we nog steeds naar toe. Het is een geweldig park voor de kleintjes en de grotere jeugd. Deze dag is voor de leden van de buurtvereniging geheel gratis. Drievliet, dat, zoals altijd omstreeks deze tijd, in het teken zal staan van Halloween. Dat belooft dus weer lachen en schrikken met de griezels die daar rondlopen. De attracties zijn geschikt voor de jonge en wat oudere kinderen, dus iedereen komt aan zijn of haar trekken. Voor de lunch wordt weer gezorgd. Iedereen die al eens met ons is meegegaan weet dat het altijd een gezellig dagje uit is. De precieze vertrek en aankomsttijden zullen binnenkort op de website vermeld worden, maar reken erop dat we rond 9.30 uur bij het beeldje van De Landman vertrekken. 

Schrijf je snel in, want vol = vol !!!!!! Dit strookje moet worden ingevuld voor de verzekering! Deze inleveren in de Buurthuisbrievenbus bij Belinda! Sumatrastraat 2 2341XC Oegstgeest 

Herfstvakantie 2013


Verslag 2012Comments