Compliment

Subject: Oegstgeest in beweging, 24 maart, dank
Date: Mon, 31 Mar 2014 

Goede actieve inwoners van Oegstgeest en Leiden, beste Belinda,

Op maandagavond 24 maart heeft Oegstgeest genoten van de 5e editie van Oegstgeest in Beweging, deze keer met als thema Historie, en georganiseerd door het Dorpslab Oegstgeest, de Oranjevereniging en de Vereniging Oud Oegstgeest.

Jouw inbreng en toelichting vanuit de wijk Buitenlust en jullie activiteiten heeft aan de invulling van deze avond een grote bijdrage geleverd, waarvoor ik je namens de organiserende verenigingen van harte dank. Door het aangeleverde materiaal, veelal van historische aard, maar soms ook met een actuele tint, kregen de 350 bezoekers een prachtig beeld van ons dorp in al zijn breedheid, ingevuld vanuit de wijken, kastelen en enkele specifieke bedrijven en verenigingen. Jullie bijdrage daarbij verlevendigde het geheel intens.

De locatie: het oude gemeentehuis bood een prachtige gelegenheid dit alles tot zijn recht te laten komen. De burgemeester heeft als speciale gast zeer van deze avond genoten. De afsluiting met de historische quiz gaf alle aanwezigen de gelegenheid hun kennis van de historie van ons dorp te tonen.

Om je een blijvend beeld van de avond te geven, kun je inloggen op de website van Dorpslab via de volgende link    http://www.dorpslab.nl/?s_page_id=4177

Nogmaals onze dank, en tot ziens bij een volgend evenement van Oegstgeest in Beweging, van de Oranjevereniging of van de Vereniging Oud Oegstgeest.

 

Met vriendelijke groet,

Rianne Meester-Broertjes, voorzitter VOO

Comments