PV Actie Zwolle2

NIEUWE ACTIE MET PROVINCIALE SUBSIDIE !
pakketten en prijzen bekend: inschrijving gesloten op 28 maart 2012

Voor iedereen die een hoog rendement op een duurzame investering wil


PROJECTTEAM
Raphaël van der Velde
Loet van der Heijden
Koos Schoe
Alan Lentz
Charles Nauta

voor meer info kijk op 
wie zijn wij?

Zie video interview met Alan Lentz op nuinzwolle
en onderstaande foto's van PV-Actie 1

 
 
 
 
 
 

WAT WILLEN WE?
De gemeente Zwolle wil energiebesparing en duurzame energie stimuleren. Daarvoor organiseren ze bijeenkomsten voor Zwollenaren die samen aan de slag willen met duurzaamheid.

Vervolg
Inmiddels is er een vervolginitiatief van een aantal mensen om collectief zonnepanelen aan te schaffen en daarnaast subsidie aan te vragen bij de Provincie.  Om in aanmerking te komen voor subsidie hebben we wel genoeg belangstellenden nodig die binnen een straal van 6 km van elkaar wonen. Het kaartje hieronder geeft ongeveer aan wat het werkgebied van deze actie is. Met de subsidie van de Provincie verdien je het PV-systeem binnen ongeveer 10 jaar terug. De subsidieaanvraag moet voor 1 april 2012 ingediend worden.


De Provincie heeft een nieuwe subsidieronde opengesteld met min of meer dezelfde werkwijze als de PV-actie van vorig jaar. De sluitingsdatum voor de subsidie-aanvraag is 1 april 2012. Zowel particulieren als MKB'ers kunnen met deze actie meedoen. Daarom moeten zowel de bestellingen als de getekende bestelformulieren voor de subsidie-aanvraag uiterlijk 28 maart bij ons binnen zijn.
  • Bestellingen moeten rechtstreeks op de site van ZwolleZonstad geplaatst worden. 
  • Getekende bestelformulieren moeten bij ons ingeleverd worden.
    Na het plaatsen van een bestelling moet u deze afdrukken, ondertekenen en opsturen naar of zelf bezorgen op Luteynmarke 40, 8016 NA Zwolle. 

Pakketten en prijzen:
De pakketten en prijzen voor zowel particulieren als MKB'er zijn bekend. 
Er worden panelen met een hogere opbrengst gebruikt dan bij de vorige actie. Zie voor het overzicht van pakketten en prijzen de pagina's pakketten particulier en pakketten MKB
De technische specificaties van de pakketten kunt u vinden op de site van ZwolleZonstad. 

Informatie-avonden:
Op 13 en 15 maart zijn twee informatie-avonden georganiseerd in het SIO gebouw Thorbeckelaan 2 in Zwolle Zuid. Op beide avonden zijn ruim 100 bezoekers geweest. De verschilllende presentaties kunt u hier downloaden.