Home


BRTC 2019

20 ЮЛИ /СЪБОТА/

Добър ден на всички приятели . За трета поредна година получихме съгласието на колетите от Русия за съвместно провеждане на нашите присъственни шампионати на КВ.
Тази година Българския радиоспорт отборен шампионат (BRTC) , ще бъде проведен на клифа на Добружанското плато ..Между нос Калиакра и фар Шабла.
Позициите са с фантаситечен take-off  на север , изток ,юг.На запад няма също никакви прегради .Снимки от потенциалните позиции ще публикувам при първа възможност.

                                                    73 DE LZ3FN
Добър ден на всички които имат интерес към БРТЦ 2019. Програмата е следната:
Разпределение на позциите по предварителен жребии.
Пристигане в петък на 19 юли. Разтягане и настаняване.Моля всички да си носят накакво копие на лиценз при евентуално поискване от полицията да бъде представено .
Провеждане на състезанието в събота 20 юли от 10 до 18 часа LZT . Изпращане на четири отделни отчета за всеки от периодите през UA9QCQ.COM срока е до 19 часа .Събиране на позициите . Среща на участниците от 20-21 часа в ресторант ''АКАПУЛКО" в Балчик.
В неделя на 21 юли отпътуване.
p.s. По отношение на преспиването на 20 юли всеки има ангажимент сам да си го осигури. На място може да съдейсваме с приемане/изпращане и съхрание на багаж свързан със състезанието чрез куриери.

73 de LZ3FN


Благодаря на всички участници от тазгодишното издание на БРТЦ  за участието и ентусиазма.За пореден път , бяхме подложени на неблагоприятното време , но "всичко е добре, когато завършва добре "

                                       LZ3FN
 21 Юли 2018 СЪБОТА ОТ 10.00 ДО 18.00  LZT
Платото Мадара
Общ.Каспичан
За участниците в БРТЦ.

20 Юли Петък

Пристигане .Подготвяне на позициите.

С оглед на непознатия терен  и приятното прекарване вечерта на 20 Юли петък.Ще направим разпределението на позициите така: 1,2,7,8,9 позиция за сингъл операторите .На централните  четири позиции,ще разположим отборите.Ще има хим.тоалетна, която ще е разположена в оптимална средна точка J .Желателен е препарат за комари и кърлежи.

21 Юли Събота

Завършване на подготвителните работи по позициите .

Старт на състезанието в 10.00 LZT. За използващите N1MM  могат да използват  RRTCT .

За всеки период от контеста е необходим отделен лог. На края всички логове  се качват на UA9QCQ.COM по-най бързия начин , за да улесним проверката .Моля ,да обърнете внимание  да няма грешки в при смяна на спортните инициали и контролните номера в различните логове.Миналата година имаше „пострадали „ недогледали .

Край 18.00 LZT.Събиране на позициите .Тези който желаят , могат да си резервират стая в хотел „Старата Плиска” в гр.Плиска .Класиране ще има след полунощ или на другата сутрин за закуска.Наградите са морални J.Отпътуване.

Снимки и аудио записи са добре дошли за сайта.Излъчвания на живо ..може , който има време за  това.Залагания се приемат.

 

73 LZ3FN    
    Большое спасибо болгарским радиолюбителям за организацию BRTC и поддержку RRTC. Слышал ваши станции с контрольной станции RRTC. Это пример сотрудничества в интересах радиосигнала и радиолюбительства.


Игорь Григорьев. Президент СРР.RV3DA
This is our first proposal for terrain of BRTC 2017.

On the EDGE of The Balkan nr Troyan  1500-1600 mtrs asl.

N 42° 46.43'

E 24° 37.15'


 BRTC is eyeable radioteam competition of Bulgaria. It's open for all guest teams.

Subpages (2): RESULTS Терена