Νίνπο

 

Η πολεμικη τεχνη του Νινπο εχει σαν κυριο χαρακτηριστικο οτι προστατευει οχι μονο το σωμα, αλλα και το πνευμα και το μυαλο επισης.

Σ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Μ Ε Ρ Ο Σ
Το σωμα προστατευεται με την εκμαθηση πολλων αοπλων και ενοπλων τεχνικων με καθε τροπο, με καθε ειδους οπλο, σε οποιοδηποτε περιβαλλον, καιρικες συνθηκες κτλ.

Ο πολεμιστης SHINOBI (ONMITSU, RAPA, TOPA, NINJA, SUKINAMI) ειναι ικανος να πολεμησει μερα και νυχτα σε κλειστους και ανοικτους χωρους με εναν η με πολλους αντιπαλους.

 

Χρησιμοποιοντας τις ειδικες τεχνικες του I N T O N J U T S U  k  S H I N O B I  I R I μπορει << να μπει εκει που δεν μπορει να μπει κανεις, και να βγει απο εκει που δεν μπορει κανεις >>

 

Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ι Κ Ο Μ Ε Ρ Ο Σ
Χρησιμοποιωντας ειδικους τροπους να βλεπει τα πραγματα, δινοντας την καταλληλη προσοχη, και εχοντας αντιληφθει βασικες αληθειες που διεπουν το συμπαν ο πολεμιστης-φιλοσοφος <<ειναι ικανος να βυθιστει στο πιο βαθυ σκοταδι γνωριζοντας καλα οτι θα δημιουργησει το δικο του φως απο την δυναμη που κρυβει μεσα στην καρδια του>>, για να χρησιμοποιησω μια φραση του Μεγαλου Διδασκαλου Dr.Hatsumi.Free Counters