PAKEJ MURAH JAKARTA-BANDUNG.BANDUNG ,,DESTINASI INDONESIA????

Kami di Kembara Ilmu Group mempunyai rangkaian perniagaan yang cukup rapat / secara terus dengan rakan niaga kami di setiap destinasi Kembara Ilmu. Quotation harga kami sudah pastinya memenuhi kehendak dan budget anda...
 
Pakej kami mempunyai pelbagai harga istimewa / pakej percutian termampu mengikut budget anda :

SEMUA PAKEJ PROMOSI...SMS/EMAIL/CALL 014-3615676 / 019-3103074 / 03-22821081 / EM:kembaratravel@yahoo.com / budgettravel@rocketmail.com

HARI INI!!!! NOW!!!!
 ** note : Jadual sengaja di kosongkan kerana anda minta quo dari kami dan secepat mungkin kami beri anda quo anda dan bincang harga dengan kami :
INFO DI PERLUKAN :
1) Nama Peserta & HP No & Email anda :
2) Destinasi :
3) Jumlah Peserta :
4) Pakej All-In atau Ground .
5) Tiket sudah tempah / belum ?

 

** Pengesahan penyertaan awal di perlukan ( PROMOSI TERHAD ) & Tertakluk kepada syarat-syarat dari pihak Kembara Ilmu . Surat tawaran rasmi akan di keluarkan setelah menerima pengesahan dari  anda . Anda boleh memilih tarikh lawatan anda sendiri atau berikan budget percutian anda dan kami uruskan semuanya …NOW EVERYONE CAN TRAVEL WITH KEMBARA ILMU.

Promosi Sah Laku tertakluk kepada pihak Kembara Ilmu Travel.

CEPAT HUBUNGI ADMIN KEMBARA ILMU : 014-3615676 / 019-3103074 / 017-2397684 / 03-22821081 ( pej)

 
 
>>>> LANGKAH PERTAMA : Layari Facebook kami atau mana2 INFO TERKINI kami dari masa ke semasa untuk mengetahui tarikh2 akan datang siri penjelajahan kembara ilmu...
 
>>>> Hubungi atau berjumpa terus dengan pihak kami untuk menentukan budget percutian anda atau pihak kami akan menghantar quotation kepada anda melalui email etc. 
 
>>>> Pihak kami sentiasa membuka rundingan harga bergantung kepada jumlah penyertaan yang akan mengikuti siri penjelajahan kembara ilmu.
 
>>>> Pihak kami akan sentiasa memastikan yang pakej percutian kami antara yang terendah dan termurah dengan mengekalkan layanan kelas pertama.
 
>>>> JADI MEMBER KELAB KEMBARA ILMU....BANYAK PAKEJ ISTIMEWA MENANTI ANDA !!!
 
>>>> Sentiasa mengikuti perkembangan Kembara Ilmu dari masa ke semasa kerana pihak kami akan dari masa ke semasa akan mengubah harga pakej percutian mengikut keadaan semasa ....berkemungkinan anda akan mendapat hadiah istimewa dengan ZERO KOS PERCUTIAN.....di kembara ilmu ini semua bakal berlaku !!!!!!! PASTIKAN SENTIASA MENGIKUTI PERKEMBANGAN TERKINI KAMI....
 
>>>> Anda juga mungkin berpeluang mendapat DISKAUN ISTIMEWA MELEBIHI 50 % bergantung sejauh mana anda mengikuti perkembangan Kembara Ilmu dan sentiasa berhubungan dengan pihak kami.
 
>>>> Anda juga mungkin akan mendapat pakej percutian keluarga dengan DISKAUN HARGA YANG ANDA TIDAK MEMPERCAYAINYA.....MURAH!!!!MURAH!!!!! sekiranya anda sentiasa mengikuti perkembangan kami.
 
>>>> Kami di Kembara Ilmu Group menjanjikan potongan harga istimewa sekiranya anda menjadi introducer kepada pelanggan2 baru kami.
 
>>>> INGIN MENJADI AGEN KAMI!!!!! GANJARAN LUMAYAN MENANTI ANDA !!!...hubungi kami
 
 Terlalu banyak yang harus kita terokai tentang budaya, adat , tatasusila persaudaraan di bumi Indonesia lebih2 lagi di Bandung.... 
 
 
 
 
  Salah satu tanda - tanda penjajahan                          Mengenal adat perkahwinan di Bandung / Indonesia
 
Semoga tali persaudaraan antara anda / peserta dan pihak kami akan sentiasa terjalin dengan satu perjalanan yang di namakan perjalanan ilmiah kembara ilmu.
 
Showing 0 items
DescriptionDue DateComplete
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
DescriptionDue DateComplete
Showing 0 items
Comments