KENALI KAMI di KEMBARA ILMU GROUP )

KEMBARA ILMU GROUP :
Di Kembara Ilmu Group kami memberi nasihat dan panduan untuk anda sekiranya anda mempunyai perancangan untuk bercuti . Kami bersedia membantu anda membuat segala urusan penempahan dari segi tiket , penginapan , pengangkutan , makan-minum dan sebagainya .


( En Nor Azizan Bin Adnan )
 
 
PENGURUSAN KEMBARA ILMU GROUP                   
Di anggotai oleh beberapa  individu yang berpengalaman luas dalam bidang pelancongan yang mana akan sentiasa berbincang dan bermesyuarat demi memastikan  segala aktiviti dan perjalanan projek kembara ilmu dari masa ke semasa berjalan lancar. Pihak pengurusan akan sentiasa dari masa ke semasa cuba akan memberikan yang terbaik untuk setiap peserta kami sebagai tanda terima kasih kepada setiap peserta kami dan sesiapa saja yang menyertai siri penjelajahan kembara ilmu.
 
 
( Nor Azizan Bin Adnan ) :Group MD-  Kembara Ilmu Group 
Mempunyai pengalaman kerja di bidang pelancongan selama lebih 15 tahun. Pekerjaan sekarang adalah sebagai Group MD di Kumpulan Kembara Ilmu . Pengasas Kumpulan kembara Ilmu di mana di bawah kembara ilmu mempunyai lebih dari 8 cawangan kerjasama di seluruh Malaysia .Berpendidikan &  berlatarbelakangkan Perundangan dan Perniagaan baik di Dalam & Luar Negara.

Memperkenalkan konsep percutian Ilmiah di mana percutian anda akan terisi dengan sesuatu ilmu yang baru selepas anda pulang dari destinasi percutian anda. Berprinsip menerokai terlebih dahulu sesuatu destinasi sebelum menjual pakej2 tersebut kerana ketelitian , keselesaan , jaminan keselamatan dan yang paling penting kepuasan peserta adalah yang amat beliau titik beratkan.


                                          NOW EVERYONE CAN TRAVEL WITH AFFORDABLE PRICE 
 
 & bersama 2 Board Director Kumpulan Kembara Ilmu & Pihak Pengurusan & Staff2 ( Seluruh Negara ) 

 
                          
Pihak Pengurusan Kembara Ilmu turun padang di salah satu siri penjelajahan Kembara Ilmu baru2 ini . Dari kiri En Faizullah , di sebelahnya En Zainal Ibrahim& di sebelahnya En Azizan berserta dengan peserta2 Kembara Ilmu di Tangkuban Parahu.
( Kami mengikuti anda ke destinasi percutian anda sekiranya perlu ;kerana kami mahukan kepuasan dan keyakinan anda bila bersama kami )
                                                       
 
 
       Kembara Ilmu Group mempunyai wakil-wakil Agen Kembara Ilmu di seluruh Malaysia 
 
TUJUAN KEMBARA ILMU DI TUBUHKAN
Kembara Ilmu Group di tubuhkan atas inisiatif dan gabungan individu2 yang berpengalaman luas di dalam bidang pelancongan dan yang berkaitan. Pengurusan Kembara Ilmu di anggotai oleh Pengurus2 yang juga mengendalikan dan mempunyai syarikat sendiri dalam bidang berkaitan pelancongan . Demi untuk menambah baik siri penjelajahan kembara ilmu, maka terbentuklah pengurusan baru di Kembara Ilmu Group yang mana akan bernaung di bawah satu syarikat iaitu   KEMBARA ILMU GROUP.
 
Matlamat penubuhan Kembara Ilmu group adalah untuk mewarnai bidang percutian dengan motto perniagaan kami di mana SESIAPA SAJA MAMPU UNTUK MELANCONG DENGAN KOS TERMAMPU . Kami di Kembara Ilmu group lebih mementingkan keselesaan & kepuasan hati setiap pelanggan kami .
 
Kami juga mempunyai pelanggan sediaada , sebahagian matlamat kami juga adalah untuk memberi penghargaan kepada pelanggan2 kami dengan menawarkan hadiah percutian dengan pakej termampu.
 
  
KEISTIMEWAAN  KEMBARA ILMU
Kami di KEMBARA ILMU GROUP tidak mementingkan keuntungan semata-mata...tapi lebih mementingkan kepuasan pelanggan / peserta kami. ini tidak lebih sebagai tanda perkhidmatan kami kepada anda semua / peserta kami .
 
Harga yang kami tawarkan di SETIAP PAKEJ KEMBARA ILMU adalah berpatutan dan kami mementingkan kepuasan peserta / pelanggan kami .
 
Pihak kami tiada niat untuk memburukkan , menidakkan , menjatuhkan sesiapa yang berkenaan kerana konsep kami adalah berlandaskan memberi peluang melancong kepada semua .
 
SIAPA YANG LAYAK MENGIKUTI PAKEJ KEMBARA ILMU ??
Kami menerima penyertaan dari semua golongan di seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak dan juga penyertaan dari luar negara yang sudi untuk mengikuti siri kembara ilmu kami. 
 
PROJEK KEMBARA ILMU KAMI  ADALAH BANDUNG  , JAKARTA, YOGYAKARTA , SURABAYA -BROMO ,BALI, MEDAN, BUKIT TINGGI , GUANGZHOU , MELBOURNE ,SYDNEY ,PERTH ,BEIJING ,KOREA , HATYAI , DALAM NEGARA DAN BANYAK LAGI .

SEBAHAGIAN KOTA BANDUNG DARI PANDANGAN TINGGI...ANTARA BANDAR TERBESAR DI INDONESIA.