Mindent a házról


***Kivételes lehetőség, igazi ritkaság!***MAXIMÁLIS KÉNYELEM, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS, GYÖNYÖRŰ KERT, HANGULATOS BOROSPINCE!
Pátyon, a Széna tértől mindössze 18 km távolságra eladó egy kiváló állapotú, folyamatosan karbantartott, 250 négyzetméteres, 6 szobás, étkezős, 2 fürdőszobásnagy konyhás, 2 teraszos, pincével bővített földszintes családi ház, mely fagerendás megoldásával különleges hangulatot kínál.

Az újszerű állapotban lévő ház lakberendező által átgondolt tervek alapján igényesen átalakított, frissen festett. A fűtésről és a meleg vízről gázkazán gondoskodik. A ház energetikai besorolása „A”.

A 3993 nm-es telket egy patak szeli ketté, és erdőben végződik. Első része füvesített, gondozott. Gyerekek számára játék lehetőséget fából épített kerti játékok biztosítanak. Családi és baráti összejövetelekre grillezési alkalmatosság, kerti asztal és padok szolgálnak, ugyanakkor további bővítésre is mód van (medence, mini focipálya).

 


A teraszokról, a nappaliból és a hálószobából gyönyörű kilátás nyílik a kertre és az erdőre. A konyha melletti ebédlő nagy családi étkezések kiváló színtere. Az art deco táló és pohárszék, valamint téli estéken a cserépkályhában pattogó tűz hangulata utolérhetetlen. A nyugodt alkotói munkának a helyszíne a könyvtárszobamelynek polcai több száz kötetes magán könyvtár tárolását teszik lehetővé.

A nyáron természetes légkondicionálást biztosító, burkolt és fűthető pincében 5 helyiség található. A ház egyik fénypontja a több mint 150 éves hangulatos boltíves borospince. A jelenlegi, csupa fény festőszoba bármilyen egyéb hobbi helyiségként is funkcionálhat. A nagy tároló helyiség polcrendszere és szekrényei a család összes tárolási problémáit megoldják, és a lakótereket nem kell szekrényekkel tele zsúfolni. Szintén a pincében található egy vendégszoba, valamint egy nagy területű mosásra, szárítása, vasalásra használatos helyiség. Itt lehetőség van szauna, fitness terem kialakítására.

 


További extrák: cserépkályha és ehhez a kertben fából épített fatároló. A házban távfelügyeletre bekötött riasztó van, gondoskodva a biztonságról. Locsolórendszer csőrendszere a kertben kiépítve. A telken két ásott kút található.

Páty logisztikailag ideális hely, ha valaki a fővároshoz közel szeretne lakni, de mégsem a városban: közel van a bevásárlóközpontokhoz, valamint a Balaton felé igyekvőknek az M7-es és Ausztria felé az M1-es autópályákhoz. A falu könnyen megközelíthető távolsági busszal is, melynek a megállója kb. 400 méterre van a háztól. A Páty – Széna tér távolságra a Volánbusz menetideje 30 perc.
 A ház kiváló életteret biztosít kisgyerekes családok számára. Sétányi távolságra található az óvoda, bolt, valamint a gyógyszertár is. Hasonlóképpen ideális nyugdíjas házaspároknak, akiknek gyermekei és unokái is megtalálják számításukat.

Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki értékeli a szépet, vágyik az elvonulás lehetőségére és a madárcsicsergős nyugalomra, kedveli a természetet, a falusi hangulatot, és az olyan természetes anyagokat, mint a fa és a kő. Borozást és borokat kedvelők előnyben. Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a ház által nyújtott előnyöket, és azt, hogy ezzel a házzal mindent készen megkap, akkor megtalálta álmai otthonát.


Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető.A vételár részét képezi a ház stílusához illeszkedő kovácsoltvas karnisok és függönyök, cserépkályha, konyhabútor, beépített szekrények (fürdőszobai és hálószobai gardróbszekrények, könyvespolc), kerti játszótér (homokozó, mászóka, csúszda), udvari fatároló, bódé a kerti szerszámoknak és kőből épített kerti grillező, egy faasztal két kerti támlás paddal.

Kiemelkedő ár/érték aránnyal:

57,99 millió forint vagy 193.300 EUR.

A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető.  Érdemes személyesen is megnézni.


Kapcsolat hétközben és hétvégén, este is:

Magyari Éva

+36 30 966 1035