Bubbetorps Julmarknad 
lördagen och söndagen i andra advent.
- en riktig gammaldags julmarknad.
Bubbetorps Julmarknad arrangeras av Lions Club Jarramas på den anrika gamla gården vid Silletorpsån strax norr om Karlskrona och har sedan starten 1996 successivt utvecklats till en av de största och mest välrenommerade i sydostregionen.
Drygt 120 knallar och aktiviteter fyller juldekorerade byggnader och salustånd dessa dagar. Intresset att deltaga är i år större än vanligt.

Mycket arbete läggs ner på att våra besökare ska känna att jultraditionen finns på plats med mängder av marschaller, julgranar, tomtar, fackeltåg, ljusstöpning, lamor och alpackor, ponnyridning, levande musik och inte minst att alla ska kunna sitta ner i någon av de småskaliga serveringarna.

Entrén är 50 kr för vuxna. Betala kontant i entréerna. Barn under 15 år går in gratis.
All entréavgift går till välgörenhet.

Parkeringen är gratis och finns, förutom vid marknadsområdet även på Granngården och vid Arenan. Därifrån går det gratis minibussar till marknaden. Resan tar ca 5 min. och bussarna går var 5-15 min.

Bubbetorp är känt som ett kronohemman från 1600-talet, här fanns ett gästgiveri redan 1695 och i slutet på 1700-talet tillkom även en krog. I samband med Karlskrona grundläggande 1680 kom vägen från Växjö till Karlskrona att ha stor betydelse för gården. Vägen blev kallad Kungavägen eftersom mängder av soldater marscherade här förbi.
Bubbetorps Gård har tillhört de större gårdarna med stor djurbesättning, eget kraftverk, mejeri och sågverk.
Gården har haft många ägare och kom i kommunal ägo 1972. Numera är Bubbetorps Gård en del av verksamheten inom arbetsmarknadsavdelningen som arbetar med individuellt anpassade program för arbetsträning och rehabilitering.

Buss- och handikapparkeringar finns på marknadsområdet. Följ funktionärernas anvisningar.

Se mer under Hitta hit/Parkering.