Zondag 3 Juni 2007 

Home

Inschrijven

Deelnemers

Praktische Info

Parcours

Vind een team !

Lokatie

Uitslagen

Foto's

Sponsors

Goede Doel

Contact

Forum

Een unieke dag, de ultieme challenge

Nog meer foto's online !

Na enkele weken hebben we ook wat reeksen van supporters gekregen.  Aan jullie om te oordelen, maar er zitten pareltjes tussen! Oordeel zelf


 De foto's staan online!

Herbeleef je prestatie!!


De resultaten staan online!

We excuseren ons voor het lange wachten, want velen onder jullie willen toch wel de uiteindelijke tijden weten...  We kunnen nu al onthullen dat we in de toekomst toch wel gebruik zullen maken van meer geavanceerde en minder tijdrovende registratiesystemen!


Bedankt!

Beste deelnemers.  Met de volle "crew" willen we jullie graag bedanken voor jullie enthousiaste deelname! 

In ruil beloven we om zo snel mogelijk zowel de definitieve uitslagen als de foto's online te zetten.  Hou deze week ons site dus zeker nog eventjes in het oog!

Bedankt!

Het BT5-Team


De inschrijvingen zijn afgesloten sinds maandag 28 mei.  Uw betaling moet gearriveerd zijn op onze rekening ten laatste op 31 mei.
Een parcours beschrijving staat ook reeds online.
Meer praktische info is vanaf vandaag beschikbaar hier.

Nog enkele dagen resten u tot de ultieme uitdaging! Nog enkele dagen en u mag de strijd aangaan met uw vrienden, uw collega's maar vooral met uzelf!
 
Het zwembad van Puyenbroeck heeft werkelijk olympische allures. Een schitterend 50-meter bad met tribunes waar een grote schare supporters u vooruit kan schreeuwen.  800 meter zwemmen als eerste luik van deze kwarttriathlon waar u de eerste hand kan leggen aan uw knalprestatie alvorens uw fiets op te springen om het fietsparcours aan te vatten...  
 
... een parel van een fietsparcours is voor u uitgetekend. Een schilderachtig decor, door het prachtige groen van Oost-Vlaanderen met een meer dan aanwezige mooie Moervaart in het parcours. Veelvuldig draaien en keren, enkele tientallen meters kasseien, lange rechte stukken om te beuken tegen de wind in of om een demarrage te plaatsen met de wind in de rug... Er is voor elk wat wils in deze lus van 15km die 3 maal zal afgelegd worden...  
 
...om dan het loopparcours aan te snijden. Een traject doorheen de weelderige bossen van Wachtebeke die de nodige verkoeling bieden, maar die vooral de kans bieden om de laatste hand te leggen aan uw topprestatie! De laatste kans om uw tegenstanders finaal terug te wijzen.  Deze lus van 3.35 km zal eveneens 3 maal afgelegd worden; na elke ronde volgt een passage aan de finish om u te kunnen bevoorraden en om u te laten aanmoedigen door de aanwezige supporters. 
 
Ook voor de niet-deelnemers heeft Puyenbroeck het nodige plezier te bieden.  Een aangename omgeving met de nodige ontspanningsmogelijkheden. Zelfs voor de allerkleinsten is het nodige vertier aanwezig met een speeltuin, een basketveld, een klimrek. En nadien de kans om aan te schuiven aan de BBQ en na te kaarten over de BT5-heldendaden samen met de deelnemers.