Welkom op onze mobiele site van Boksschool Teus de Kruyf.

Boksschool Teus de Kruyf is opgericht in 2001 door de naamdrager van de school. De school is een school waar een ieder welkom is en waar iedereen met iedereen kan trainen onder zeer goede begeleiding.

Er trainen dames en heren door elkaar heen en een ieder moet respect voor elkaar hebben. Er wordt regelmatig negatief over het boksen gedacht maar als mensen komen kijken hoe het er op deze school aan toegaat veranderen ze snel van mening. Respect is een groot goed die zeker op de boksschool uitgedragen wordt. Boksen is een zeer oude sport en wordt al sinds de Romeinse tijd gedaan. Bij Boksschool Teus de Kruyf worden er op verschillende avonden verschillende trainingen gegeven. Vele van de boksleden willen hun conditie verbeteren. Ze komen op boksen omdat het een heel zware training is. Je traint alle spieren in je lichaam en het vormt je lichaam, waardoor je de kracht van longen, hart en bloedsomloop vergroot.  Dus ook voor recreatie boksen ben je van harte welkom onder zeer goede begeleiding.

Ook is het mogelijk om wedstrijden te gaan boksen. Er zijn diverse avonden waarin de wedstrijd boksers sparren met elkaar, dit is op wedstrijd niveau. Als de leden wedstrijden willen gaan boksen bepalen de trainers wanneer het lid er klaar voor is. Dit om de leden te beschermen als ze er nog niet aan toe zijn, maar ook om de successen te waarborgen voor zowel de boksers als voor de school. Dit geldt zowel voor dames, heren en junioren.

Is je interesse gewekt? Kom dan gerust kijken. Een keertje vrijblijvend mee trainen is ook mogelijk. De boksschool  biedt één gratis proefles aan. Neem dan wel van te voren contact op zodat we weten wanneer je komt.

Boksschool Teus de Kruyf is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond.