Linken naar Geloofsgenoten en andere websites

In België worden enkele platformen aangeboden die mogelijks u kunnen interesseren

Op WordPress brengen wij voor u de Broeders in Christus site en onze Christadelphian eclessia site Eclessia Brussel-Leuven
Voor de algemene website van de Belgisch Vrije Christadelphians kan u terecht op de Belgische / Belgian Christadelphians waar u meerdere onderwerpen besproken kan vinden met pagina's in het Nederlands, Frans, Duits en Engels

Algemeen kerkelijk nieuws kan u vinden op Onze wereld - Our World

De Christadelphian Bijbelstudenten of Belgian Biblestudents nemen een kijk op het bijbelgebeuren terwijl de Bijbelvorsers het geloof vanuit archeologisch en geschiedkundig oogpunt benaderen.

Onze Nederlandse collega's hebben ecclesiae in Amersfoort, Den Haag en Ede en verzorgen hun uitgebreide site: Broeders in Christus Nederland.

Wij zijn zeer nauw verbonden met Engeland, in die mate dat wij de ecclesia van Newbury onze moederkerk zouden kunnen noemen: Newbury Christadelphians.

Voor de overkoepelende Engelse site kan u best kijken op The Christadelphian Website en van daaruit verder voort linken naar ander gemeenten en groepen. Daar kan u ook meerdere brochures downloaden: Christadelphian Literature.

Verder willen wij ook graag volgende geloofsgenoten en sites voorstellen

Duitsland (Duits)

Frankrijk (Frans)

Noord en Zuid Amerika (Engels en Spaans)

Cursus "Effectief Bijbel lezen" (Engels)

Een uitgeverij (Engels)

Voor zoekenden is er speciaal de trilogie: Op zoek naar God; De weg naar God en God vinden;

De Engelstalige versie voor die berichten kan u vinden op de WordPress blog Relating to God en op de Weebly site Relating to God.

Wie meer over de Messias wil weten kan terecht bij Messiah for all (enkel in het Engels)

Wie graag een toetsje van de Joodse cultuur en Messiaansen mee proeft kan terecht bij de Jeshuaisten met: Jeshuaist; Jeshuaisten-Jeshuaists en Immanuel Verbondskind


Christadelphians staan ook klaar voor u op: C4A = Christ for all en op C4U = Christ and Christadelphians for you

Alsook is er het levensstijlmagazine en Readersdigest (in meerdere talen) met ook aandacht voor positieve berichten en medidatieteksten: From Guestwriters

Betreft enkele levensaspecten kan men ook het oudere Nederlandstalige Hoop tot leven vinden

en voor diegenen die wat moeilijkere aspecten willen bekijken is er het magazine Stepping Toes (met artikelen in het Nederlands en Engels) en het vragenblog Question Timesite (in het Engels en Nederlands)


Comments