Bristols klublokaler

Bristol har haft tilholdssted adskillige steder. Her en oversigt over de steder, der er nævnt i de papirer, der har været til rådighed.

Bristols spillelokaler
- som undertegnede kender dem!

Bristols første spillested var i Forlystelsesetablissementet BRISTOL, som lå på det hjørne, hvor City Klubben ligger nu (2013), men ikke i den samme bygning - Klingenberg 14. Dette første spillested har givet klubben navnet Bristol. I udklip fra "Billard" - senere "Billlard Bladet" findes en lille annonce, der er påført 1935. Udklippene strækker sig frem til 1944, Der er intet, der fortæller om skifte til andet lokale, så jeg går ud fra, at klubben har haft samme tilholdssted i hele perioden. Senere har klubben haft flere tilholdssteder i byen. Undertegnede kender imidlertid kun til et parstykker af de andre. Måske kan nogle af klubbens "gamle medlemmer" (i Bristol sammehæng) bidrage med oplysninger om dette eller om andet vedr. klubben?

Billard i Odense of på Fyn får i øvrigt en del omtale i det fuundne materiale. Den dominerende klub i odense er tilsyneladende Odense Billard Klub, der holder til i Billard Cafeen (Pantheonsgade). En anden klub er O.B. 32, der i 1941 vinder sit første danmarksmesterskab. På holdet optræder Charles Mortensen, som vist har en fortid i Bristol. OBK 41 er en tredje klub fra byen. Ude på Fyn nævnes Otterup Billardklub fra 1922 og klubber i Nyborg og Svendborg.

 

 

I 1984 kan Bristol fejre 50 års jubilæum. Det sker med en reception i klubbens lokaler på fødselsdagen 28. februar på adressen Ørbækvej 101. Senere på året flytter klubben til Rugaardsvej 48, 1. sal, hvor der den 5. januar er reception i de nye lokaler.

 

 

 
I 1994 flyttede Bristol fra Rugaardsvej til vores nuværende lokaler i den tidligere Bolbro Skole, Stadionvej 50, opg. F.

 

Jens Povl Barkler.