Balkong och uteplats

UteplatserDe medlemmar som bor i markplan får sätta upp ett mindre redskapsskjul av skåpmodell efter godkännande av styrelsen. Inkom med ritningar/mått på det du vill sätta upp, så behandlas det på nästkommande styrelsemöte. Föreningen äger marken utanför din bostadsrätt, och om uteplats/gräsyta/buskar m.m. inte sköts kan den komma att skötas av föreningen.
BalkongerDet finns för närvarande inte gemensamt bygglov för att glasa in balkonger i området. Om du vill glasa in din balkong, får du skaffa bygglov på egen hand. Ta kontakt med vår förvaltare Martin Widmark på Riksbyggen i Skövde för mer information.
MarkiserVad gäller markiser för fönster, uteplatser eller balkonger finns det vissa regler. För information hör med förvaltare Martin Widmark. Klicka här för att läsa mer om markisväv och priser.
ParabolantennerParabolantenner får inte sättas upp på fasad eller på balkong. De kan skymma utsikten för din granne, verka störande eller i värsta fall orsaka skada om de trillar eller blåser ned.