VÄLKOMMEN TILL BRF ROSENHAGA!


Aktuellt
Lösa katterVi ber djurägare på området att hålla koll på sina katter. Det förekommer katter i garagen. Detta vill vi ska upphöra då katterna kan få i sig livsfarliga vätskor som förvaras i garagen, men också för att katterna kan skada bilar som står parkerade.
Grillning på balkong/uteplatser Det är endast tillåtet att grilla på balkong och uteplats med en elgrill. Vi hänvisar istället till grillarna som finns mellan hus nummer 2 och 4 samt grillen som står intill hus 14.
Comhem -avtalet Information angående nya avtalet med Comhem, har distribuerats till samtliga 189 hushåll på området. Om fyra månader (1/10) träder det nya avtalet i kraft, varpå ni kan ta del av hela det utbud ni beställt. Observera att samtliga boende måste höra av sig till Comhem, på det speciella telefonnummer som finns i informationsmaterialet. Dvs även ni som enbart vill ha basutbud/bashastighet/bastelefoni. Detta för att Comhem skall kunna veta vilken utrustning som skall distribueras, och till vilka hushåll. Passa även på att ställa alla eventuella frågor ni kan komma på, när ni ringer. Telefonnumret är speciellt för oss med gruppavtal, och kundtjänst kan skingra de frågetecken som kanske uppkommit. Sätt in informationen i er bopärm, så finns den lättillgänglig & riskerar ej att komma bort.
En fortsatt skön sommar till er alla, önskar styrelsen!
Information om tvättstugor Det förekommer tyvärr problem med försvunna kläder, från tvättstugorna på vårt område. För att undvika ovälkomna besök, vill styrelsen uppmana alla boende att låsa tvättstugedörrarna ordentligt. Detta gäller givetvis även alla andra dörrar på området, som kanske inte alltid går igen som det var tänkt. Skulle någon dörr upplevas svår att låsa, är vi tacksamma om ni felanmäler. Antingen via “Mitt Riksbyggen” på nätet, eller via telefon 0771-860 860. Om vi alla hjälps åt, får vi ett tryggare & trevligare område.
ParkeringPå Rosenhagavägen är det 24 timmars parkering som gäller. Det innebär att man inte kan ha bilen ståendes i samma ruta under flera dagar. Husbilar och husvagnar är heller inte tillåtna på parkeringen.