Välkommen

Detta är hemsidan för bostadsrättsföreningen Konvaljen i Tullinge. 

I länkarna till vänster finns kontaktinformation, information om föreningen, stadgar, förvaltning, med mera. 
Är du nyinflyttad börja med att kolla "Detta gäller i Konvaljen"/Informationskompendium. Under denna rubrik finns kortfattat dokument om vad som gäller i föreningen som uppdateras ungefär en gång om året. 
Mest uppdaterad information finns på hemsidan men kolla även info-lappar i trapphusen. Hemsidan underhölls volontärt och det kan dröja några veckor innan nyheter läggs ut på hemsidan. 

Aktuella nyheter finns nedan.

Har du förslag, tips, nyheter, bilder, osv. som du tycker vore bra för boende att veta, mejla: webbredaktor@konvaljen.nu.
 

Meddelanden

  • Eldningsförbud i Sthlms län https://www.lansstyrelsen.se/stockholm/om-lansstyrelsen-stockholm/pressrum/nyheter/nyheter---stockholm/2019-06-16-eldningsforbud-utfardat-i-stockholms-lan.html
    Inlagd 16 juni 2019 08:50 av Brf Konvaljen
  • Sommarbrev Brf Konvaljen 2019 Hej alla medlemmar, Er nya styrelse vill komma med en sommarhälsning och lite information! HSB Kundcenter har flyttat, se info i portar och på vår hemsida. Målning av trapphus ska vara färdigt, vi hoppas alla är nöjda med resultatet. Vår hyresgäst Mattelekförskolan, som flyttat in för cirka ett år sen, jobbar på och utökar elevantalet. Bastun har fuktskador och ska renoveras under året, den kommer under renoveringstiden att stängas. Cykel- och barnvagnsrum börjar bli till bredden fyllda med fordon. Vi kommer att utföra en rensning av dessa rum. Med start i höst och målgång på vår nästa vårstädning. Nya termostater ska nu vara monterade i lägenheterna. Dom ska vara inställda på nr 7 och behöver inte justeras. Styrelsen arbetar nu ...
    Inlagd 16 juni 2019 04:47 av Brf Konvaljen
  • 2019-05-24 Lägenhetsnummer Skatteverkets id-nr är monterat på karm ovan ytterdörr. Kontrollera om detta stämmer, annars gör en adressändring.
    Inlagd 24 maj 2019 05:53 av Brf Konvaljen
Visar inlägg 1 - 3 av 55. Visa mer » 
 
Comments