Waarom, Hoe, Wat? 
(vrij naar Simon Sinek) 

De belangrijkste reden waarom ik graag (door) startende ondernemers adviseer hoe ze hun droom beter kunnen waarmaken, ligt diep verankerd in mijn achtergrond. Een avontuurlijke geest die al op jonge leeftijd geluk zocht bij een eerste job in München. Twee jaar later werd ik Geschäftsführer voor een van de meest innovatieve bedrijven in de petrochemie.
Maar ook wereldwijde trading van ICT producten, en dichter bij huis, TV producer, content manager en gepassioneerd marketeer van internet via de kabel. 
Ik doe wat ik doe omdat ik die drang om te blijven innoveren niet kan onderdrukken. Telkens binnen gecalculeerde risicogrenzen de mogelijkheden onderzoeken van weer een nieuwe uitdaging. Dat is mijn droom. Die droom wil ik iedere dag waar maken, "The urge to perform" zeg maar. Iedere keer als ik met een ondernemer gesproken heb is mij accu weer helemaal opgeladen. Daarom. 
Henk Ras

Hoe ik daar mee om ga is met passie, met begrip voor andere ondernemers die in wezen dezelfde droom hebben, maar die het nog niet geformaliseerd hebben. 
Wat mag u van mij verwachten? Empathie, goede documentatie, kennis, netwerk, en passie.
Bij mij mag u fouten maken, keer op keer, net zo lang tot het punt dat u 100% weet, dit overtref ik vandaag niet meer. 


Wat, Hoe, Waarom?
Wat bied ik u als (door)startende ondernemer? Ik weet de weg in ondernemersland, ik adviseer en begeleid (potentiële) ondernemers met het opzetten/doorontwikkelen van een eigen bedrijf en het eventueel verstrekken van een krediet.

Hoe doe ik dat? Door in een aantal sessies u op de goede weg te zetten, met gesprekken, onderbouwde documentatie en een brede ervaring, zowel vaktechnisch als menselijk.

Hoe? U zoekt een professionel die u vandaag nog kan helpen succesvol te starten? Ik begeleid al jaren, en met veel succes, mensen die als zzp’er, freelancer of ondernemer hun eigen toekomstdroom willen verwezenlijken en daar geld mee willen verdienen. Ik sta in de startblokken om u te begeleiden bij het starten van uw eigen zaak.

Daarom kan  ik u verder helpen. Meer dan 600 ondernemers gingen u vanaf 2008 voor. Waarom? Aan  u de keus.

Ziet u het verschil? Wat spreekt u meer aan? Eerst het waarom? Of eerst het wat?
Kom eens langs voor "het waarom" u ondernemer wilt worden.