"Aan het Bosje", een heerlijke plek aan de 'Zeeuwse Riviera'.Wij hebben een mooi appartement te huur, geschikt voor twee tot vier personen op een prachtige lokatie slechts 200 meter, 5 minuten loopafstand van het mooiste strand van Nederland.

De indeling van het appartement is:
gelijkvloers een slaapkamer met een twee-persoons boxspring ledikant, nieuwe keuken compleet met vaatwasser en combi-magnetron, toilet en badkamer, ruime zonnige woonkamer met groot terras.
Boven bevindt zich een slaapkamer met twee boxspringledikanten.
Alle kamers hebben centrale verwarming.
Parkeerruimte is aanwezig.
Tot onze spijt kunnen wij het meebrengen van huisdieren niet toestaan en is om begrijpelijke reden het roken in de woning verboden.
Voor meer informatie en beschikbaarheid, kunt u bellen naar 0118 - 55 33 60 en 06-224 698 92 of mailen naar Verena von der Linden aanhetbosje@zeelandnet.nl

NIEUWE SITE:

www.vakantiewoningzoutelande.com 
www.ferienwohnungzoutelande.com


VERKOZEN TOT DE BESTE KUSTPLAATS VAN NEDERLAND

ZOUTELANDE – Er is geen betere plaats in Nederland om je strandvakantie door te brengen dan Zoutelande. 
Het Walcherse dorp heeft namelijk de titel ‘Beste kustplaats van Nederland’ in de wacht gesleept. 
Met haar 5 kilometer lange zandstrand wordt Zoutelande ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Ook Renesse (3) en Domburg (4) staan in de top vijf van beste Nederlandse kustplaatsen.
De verkiezing was opgezet door de website zoover.nl. Deze website publiceert informatie en beoordelingen over accommodaties en vakantiebestemmingen, zoek hierop bijvoorbeeld naar 'Aan het Bosje'
Met drie kustplaatsen bij de eerste vijf scoort Zeeland niet alleen goed als het om vakantiebestemmingen gaat, ook verschillende accommodaties vielen tijdens de verkiezing in de prijzen.  Zo’n 15.000 mensen brachten hun stem uit. 


WEERSVERWACHTING


             
    

In 2012 met vier sterren beloond
Kijk voor beoordelingen van onze vakantiewoning op de site van de ANWB en
 
 

 

HET LAATSTE NIEUWS

'Aan het Bosje' benoemd tot het beste vakantiehuis in Zoutelande!