Nyheds-arkiv‎ > ‎

Tilmelding til løb


Løb og events som begivenheder på Facebook

 

Fra tid til anden deltager vores medlemmer i forskellige løb. Det er godt, at sætte sig nogle mål med træningen og få testet formen af løbende. Og der er de officielle løb rigtig gode. Du kan blive inspireret her: http://www.motionslob.dk/. Her finder du løb inden for alle kategorier (fra børneløb til ultraløb).

Opret dit løb på Facebook
Vi synes, at det kunne være sjovt - og også inspirerende for andre løbere - hvis alle vores medlemmer tilkendegiver på Facebook, når de har tilmeldt sig et løb.

Sådan gør du:

1. Tjek om løbet allerede er oprettet i gruppen 'Borup Løbeklub' på Facebook.

2. Hvis ja, så klik af, at du også deltager

3. Hvis nej, så opret selv løbet i gruppen (husk gerne en kort beskrivelse og evt, link til løbet; så er det nemmere for andre at tilmelde sig).

Det er også muligt at 'like' og kommentere på begivenheden. Det hele forbliver selvfølgelig internt i vores gruppe,

 

VIGTIGT: Du skal selv sørge for at tilmelde dig direkte til løbet (og betale). I begivenheden på Facebook er det kun en tilkendegivelse - ikke en tilmelding.
Køge By Halvmarathon 27. juni 2015 kl. 13.00


Køge By får nu som andre storbyer sit eget halvmarathon.


Lørdag den 27. juni 2015 kl. 13.00, skydes Køge By Halvmarathon i gang for første gang.


Vi er meget stolte af, at kunne meddele, at Borup Løbeklub har fået mulighed for at være medarrangør af Køge By Halvmarathon. Løbet afvikles i samarbejde mellem 'Sjælland Rundt på Cykel' - og Borup Løbeklub.


Udover halvmarathon (21,097 km) kan man også løbe en kvartmarathon (10,250 km).


Læs meget mere om løbet nedenstående.


Sammen med ’Sjælland Rundt på Cykel’ har vi lavet en meget spændende og oplevelsesrig rute, hvor vi viser Køge By frem, både den indre by og de mange projekter Køge Kyst er i gang med.


Der kan max. være 1.000 deltagere. Løbet afvikles på en rundstrækning på 10.250 meter (denne skal gennemløbes to gange, hvis man er tilmeldt halvmarathon). Distancen er ikke DAF-opmålt, men der er chiptidtagning.Tilmeld dig


Tilmeld dig her: http://www.kcrv.dk/køge-by-halvmarathon/
 
 

 
Comments