Nyheds-arkiv

Fantastisk opstart på en ny løbesæson i Borup Løbeklub


78 nye samt kendte ansigter mødte op ved hallen den 7. april kl. 18. Alt fra gængere til marathonløbere var samlet med et fælles mål: Motion og sammenhold under åben himmel i vores skønne natur.

Det var især dejligt at se så mange nye ansigter.

 

INDMELDING (gælder kun for dig, der ikke allerede er medlem)

Du melder dig ind i klubben ved at sende en mail til Boruplobeklub@gmail.com – og oplyse navn, adresse, mobilnr og fødselsdato (dag, måned, år). Så sender vi mere info til dig ang. betaling af kontingent (300 kr. for resten af 2015).SÆSON 2015


Vi tager hul på en ny løbesæson tirsdag den 7. april 2015 kl. 18. Snør løbeskoene og mød op ved Borup Hallen. Vi står klar til at give dig en rigtig god oplevelse, hvad enten du er til gang eller løb.

Vi holder informationsmøde torsdag den 26. marts 2015 kl. 19:30 i Pejsestuen ved Borup Hallen. Her kan du få mere at vide om Borup Løbeklub og de hold vi kan tilbyde dig. 


Gå en tur - og slanke dig samtidig !

Vil du gerne have hjælp og inspiration til at tabe dig uden at skulle følge skrappe og mange gange umulige slankekure?  Eller køber du dig fattig i ”vidunderslankemidler” der ikke virker?  Så er vores vægttabshold måske noget for dig.

Borup løbeklub i samarbejde med kostvejleder Henriette B. Lauritsen tilbyder kost- og ernæringsvejledning, samt motions ture i en gruppe som er tilpasset dit konditions behov.  Vi tilbyder et års medlemskab i løbeklubben samt et 12-ugers vægttabsforløb som indeholder både individuelt og fælles vejledning samt ugentlig vejning (heri fedtprocentsmåling). Borup Løbeklub har flere hold i forskellige niveauer. Vi har både gang- og løbehold så du kommer til at gå eller løbe med i en gruppe som ligger indenfor dit konditionsniveau. Vi har et godt fællesskab i klubben, så du vil hurtigt finde en makker, som du kan dele erfaringer med. 

Det er et mål med dette hold at der dannes et fællesskab, så man når sit mål og motiveres til at bibeholde sin livsstilsændring.

Kom til informationsmøde torsdag d. 20 feb. kl. 19 i Pejsestuen v. Borup Hallen (Hovedgaden 65, 4140 Borup) og hører nærmere. Opstart i uge 13. Vi ses!  
 After-running 

Fremover mødes vi den sidste søndag i hver måned til after-running. Efter løbeturen samles vi i Sportscafeen i Boruphallen og hygger os over en kop kaffe/te eller øl. Vi håber, at så mange som muligt vil bakke op om det nye tiltag.
 
 

Undersider (1): Tilmelding til løb