Trænere

Vi tilbyder vores trænere en DGI løbetræneruddannelse.

Nedenfor kan du se, hvilke kurser de enkelte trænere har gennemgået og du kan læse mere om indholdet af kurserne her, - læs mere . . 


Bent
Certificeret DGI-træner: Basiskursus, Kursus 1, Løbets Psykologi, CrossGym og Løb

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

- Efter at have været træner en dejlig sommer, er jeg stadig glad i låget når vi mødes. Det er nogle dejlige oplevelser, jeg har sammen med ligesindede, som giver mig lyst til at foresætte som træner. Min egen form synes jeg er nogenlunde god, når man tager alderen i betragtning, og det glæder mig at se den store fremgang der er hos de fleste medlemmer.

 
Britta
Basiskursus, Kursus 1

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

- Jeg startede med at løbe i marts 2012 på hold 1. På det tidspunkt troede jeg ikke på, at jeg ville nå resultatet på 5 km, men det lykkedes mod forventning, og nu er jeg så løbetræner på hold 1. Motion er sundt. Det kan vi vist alle blive enige om, men det sociale er mindst lige så vigtigt. Jeg håber at kunne motivere, inspirere og ikke mindst være med til at skabe et stærkt socialt sammenhold i samarbejde med de nye og eksisterende løbere i Borup Løbeklub.


Jan
Certificeret DGI-træner: Basiskursus, Kursus 1, Maratontræning og Supermotionisten

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

Jeg startede for knap to år siden med at løbe, for at få bedre ben til mit skiløb. Og så ville jeg også gerne tabe mig lidt. Og nu er jeg løber for livet. Jeg synes det er fedt at komme ud og løbe i naturen. Går der mere end et par dage uden en løbetur, bliver jeg rastløs. Jeg løber nu regelmæssigt tre gange om ugen, hvis jeg ikke er skadet eller forhindret af arbejdet. Borup Løbeklub har givet mig så meget. Klubben har sikret, at jeg er blevet ”løber for livet”. Jeg vil helt sikkert løbe resten af livet, med mindre helbredet sætter en stopper for det. Så for mig er det simpelthen et spørgsmål om payback til løbeklubben.  Jeg håber jeg kan inspirere andre til at komme ud og få slidt lidt på løbeskoene. 


Kurt
Certificeret DGI-træner: Basiskursus, Kursus 1, Løbeskader, Løbets psykologi

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

- Jeg har løbet siden jeg som teenager måtte opgive fodbolden til fordel for lektielæsning. Jeg er født i 1958 og nærmer mig den bedste form, siden jeg var i tyverne. Det skyldes primært Borup Løbeklub, som igen har fået mig til at strukturere min træning ved at få mig ud at løbe tirsdag, torsdag og søndag. Jeg elsker at løbe, fordi det er så nemt hele tiden at slå personlige rekorder. Jeg elsker at løbe, fordi jeg kan mærke, at mine ben og mine lunger bliver brugt. Jeg elsker at løbe og føle, at det gør lidt ondt i mine benmuskler, når jeg presser dem lidt mere end sidst. Jeg elsker at løbe, fordi det holder mig i gang og giver mig energi til så meget andet end at løbe. Endelig holder jeg meget af at være træner, fordi jeg godt kan lide at formidle denne glæde ved at løbe.  


Lisser
Certificeret DGI-træner: Basiskursus, Kursus 1, Powerwalk, Sundhed og Ernæring

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

- Jeg har dyrket motion i mange år - både løb, cykling og vandring. Jeg har meldt mig som træner, da jeg synes, det kunne være rart, hvis man kunne give glæden ved motion videre til andre. Jeg håber, at vi kan få nogen ud at gå en rask tur, hvis de ikke kan eller ikke har lyst til at løbe. Vi har et dejligt sammenhold i Borup Løbeklub, og det er for alle uanset niveau.


Ole
Basiskursus, Kursus 1, Maratontræning

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

Jeg spillede håndbold i mine unge dage, og når vi løbetrænede, fandt jeg ud af, at det var noget, der var let for mig. Det var dog ikke nemt at fortsætte med holdsport med mine skiftende arbejdstider. Jeg prøvede nogle gange med 5-10 års mellemrum at genoptage løberiet, men jeg måtte stoppe på grund af smerte i mine knæ. Da jeg blev 50 år, blev jeg bedstefar og tænkte, at nu skulle der ske noget. Takket være min hund og en ihærdig nabokone lykkedes det mig at løbe 3 km efter et par års træning. Et medlem af Borup Løbeklub fik så lokket mig med, og det er noget af det bedste, jeg har gjort. Jeg fik svar på alle de spørgsmål, jeg havde. Og så fandt jeg et fællesskab med en masse andre glade løbere. Min nysgerrighed fik mig på trænerkursus, og det er dejligt, at jeg kan nu også selv kan svare på spørgsmålene. Mit bidrag til klubben er maratontræning, som jeg synes er en udfordring til en masse løbere i Borup og omegn.Per
Certificeret DGI-træner: Basiskursus, Kursus 1, Løbets Psykologi, Træningsplanlægning

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

- Jeg har kun løbet i tre år. Da jeg startede i løbeklubben, løb jeg 5 km tre gange om ugen. Men efter at jeg startede i klubben, er det blevet til flere kilometre. Jeg nyder at løbe og jeg er glad, når jeg skal løbe med alle de andre. Det har været en stor hjælp at løbe sammen med andre, der løber i samme tempo eller hurtigere end mig. Jeg har været træner på niveau 2 under "Løb med DGI" i 2010 og på hold 2 i 2011. Det var en stor oplevelse. Nu er jeg træner på vores halvmaratonhold og jeg glæder mig hver gang jeg skal løbe med Borup Løbeklub.


Pernille
Basiskursus, Kursus 1 og Løbets Psykologi 

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

- Jeg troede slet ikke løb ville være noget for mig. Nu løber jeg 3 gange om ugen. Da jeg i 2011 trængte til personlige udfordringer, fulgte jeg selv et løbeprogram fra 0 til 5 km i et år, men efterhånden blev det kedeligt og jeg kom ikke udover de 5 km.  Derfor startede jeg i januar 2012 i Borup Løbeklub - og har været med lige siden. Den mest markante forskel mellem at løbe alene og i løbeklubben er, at jeg bliver udfordret på mit tempo, jeg kan løbe hurtigere og længere og udvikle mig og sætte nye mål. En anden positiv ting for mig er, at jeg ikke skal stille spørgsmål ved om jeg gider, kan eller vil løbe i dag, jeg skal bare tage tøjet på og gå ned i klubben; så ved jeg, at der altid er nogen at løbe med. Jeg har meldt mig som træner i 2013, fordi det er en personlig udfordring og fordi jeg gerne vil være med til at give løbeklubbens glæder videre. Det er fantastisk at løbe med andre.Poul Erik

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

Jeg har meldt mig ind i Borup Løbeklub, for at løbe sammen med andre. Jeg har løbet 2-3 gange om ugen i 20 år for at holde mig i form. Jeg startede som træner i Borup i 2010, da vi startede et samarbejde med DGI. Det er fedt, at løbe sammen med andre. Der er sket meget for mange af løberne. Jeg kan kun anbefale at løbe med i klubben. Det er så hyggeligt at løbe i en stor flok, og efter et par kilometer finder man hurtigt nogen, der passer i ens tempo. Man løber aldrig alene; der er altid en eller flere, der løber sammen. 


Sten
Certificeret DGI-træner: Basiskursus, Kursus 1, Løbets Psykologi, CrossGym og Løb

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

- Jeg har meldt mig, som træner, da det giver mig et kick, når jeg ser hvilken energi løberne udviser, og den fremgang de oplever på ganske kort tid. Jeg bliver også rigtig glad, når jeg ser unge som gamle, der løber med humøret i top og som ofte kommer med morsomme indslag på turen. Jeg nyder meget selskabet i løbeklubben, som består af alle mulige søde mennesker. Jeg startede først rigtigt med løbet for bare 6-7 år siden. Den sædvanlige begrundelse: for lidt motion og dårlig form.


Tina
Certificeret DGI-træner: Basiskursus, Kursus 1, Ernæring og Sundhed, Løbets psykologi 

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

- Jeg har meldt mig som træner, fordi jeg ønsker at give min egen begejstring for løb videre til andre. Jeg ved af egen erfaring, at det er meget motiverende at løbe flere sammen; jeg presser mig selv lidt ekstra, når jeg løber med andre. Vi har i løbeklubben haft ny-løbere, der ikke havde megen løbeerfaring, men som stille og roligt er blevet trænet op til at løbe længere og hurtigere. Det er enormt motiverende at se folks begejstring og tilfredshed efter veloverstået træning. 


Tom
Certificeret DGI-træner: Basiskursus, Kursus 1, Løbets Psykologi, Supermotionisten 

Hvorfor har jeg meldt mig som træner?

- Jeg begyndte at løbe, da Borup Løbeklub startede projektet "Løb med DGI" i 2010. Jeg havde rundet et skarpt hjørne, både hvad angår alder og vægt! Det at løbe sammen med andre i klubben, var det der skulle til, for at fastholde motivationen, og jeg kom igennem første sæson med et godt resultat. Dette førte til, at jeg i 2011 var træner på hold 1 og i år er jeg fortsat på hold 2. Det at løbe sammen med andre gør stadig, at gejsten bliver holdt oppe, og at man selv kan være med til at holde gejsten oppe hos andre, gør det bare endnu bedre.

Trænerne i Borup Løbeklub


               Lisser og Bente                                Kurt      
                   

                     Bent                                             Sten
                              


                       Tina                                            Tom


                   Poul Erik                                        Per


                      Jan                                          Britta