Arkiv

Forside-arkiv


Dette er arkiv for "gamle" tekster og opslag fra siden Forside.
Køge By Halvmarathon 27. juni 2015 kl. 13.00

 

Køge By får nu som andre storbyer sit eget halvmarathon.

Lørdag den 27. juni 2015 kl. 13.00, skydes Køge By Halvmarathon i gang for første gang.

 

Vi er meget stolte af, at kunne meddele, at Borup Løbeklub har fået mulighed for at være medarrangør af Køge By Halvmarathon. Løbet afvikles i samarbejde mellem 'Sjælland Rundt på Cykel' - og Borup Løbeklub.

Udover halvmarathon (21,097 km) kan man også løbe en kvartmarathon (10,250 km).

Læs meget mere om løbet nedenstående.

 

Sammen med ’Sjælland Rundt på Cykel’ har vi lavet en meget spændende og oplevelsesrig rute, hvor vi viser Køge By frem, både den indre by og de mange projekter Køge Kyst er i gang med.

 

Der kan max. være 1.000 deltagere. Løbet afvikles på en rundstrækning på 10.250 meter (denne skal gennemløbes to gange, hvis man er tilmeldt halvmarathon). Distancen er ikke DAF-opmålt, men der er chiptidtagning.

 

Tilmeld dig

Tilmeld dig her: http://www.kcrv.dk/køge-by-halvmarathon/
Berlin halvmaraton d. 29. marts. 


En lille flok løbere fra Borup Løbeklub deltog i årets Berlin halvmaraton søndag den 29. marts 2015.


Det var perfekt løbevejr, så det var optimale betingelser for at tilbagelægge de 21,1 km. Og det gjorde alle i fin stil. Undervejs på ruten var der mange mennesker, og vores egne heppere fra Borup gjorde deres bedste for at give løberne et ekstra skub og skud energi.


  
  
 
 
Fugleskræmsel-løbet

Omtale :

Lørdag den 6. september afviklede Borup Løbeklub Fugleskræmselløbet. Overskuddet fra løbet gik til Psykiatrisk Center Sankt Hans og Psykiatrien Øst. Mange glade løbere og gængere støttede op om det gode initiativ og tilbagelagde de 5 km rundt på stierne i Borup i det smukke solskinsvejr. Efter løbet var der frokost og musik, hvor Søren Bernbom med band gav smagsprøver på nogle af sine gode sange, bl.a. Kim Larsens ’Joanna’, som det faktisk var Søren Bernbom, der lagde barnestemme til tilbage i 1973. En god dag med et godt formål.


Halvmaraton 2014

Har du tilmeldt dig VM i halvmaraton 2014 eller andre halvmaratonløb i begyndelsen af 2014?
Læs mere..
Halvmaraton 2014
Har du tilmeldt dig VM i halvmaraton 2014 eller andre halvmaratonløb i begyndelsen af 2014?
Læs mere..


Træning til dit første maraton - foråret 2014
Går du og pusler med at løbe et maraton til næste år?
Læs mere..


Se flere nyheder......12. marts 2013 kl. 18
"Klar, parat, løb". Formand Thomas bød velkommen til sæsonstart, og 80 løbere og gængere indtog herefter Borups gader og stier i den nedadgående sol.


12. marts 2013 kl. 18 - forventningsfulde løbere starter


Nyheder-arkiv


Dette er arkiv for "gamle" tekster og opslag fra siden Nyheder.Annette Fredskov kommer til Borup 

Borup Løbeklub og Vin & Vin i Borup er værter, når Annette Fredskov kommer til Borup onsdag d. 28. maj 2014 kl. 19-21 i Borup Kulturhus.

Annette Fredskov er kendt som ”Marathon Kvinden”, fordi hun løb 366 maratonløb på 365 dage.

Med det som udgangspunkt holder Annette foredrag om motivation, livsindstilling, valg, ansvar og positiv tænkning — det handler om at få det bedste ud af hver eneste dag.

Annettes maratonprojekt handlede om at sætte sig et mål og gennemføre det. Hør hendes levende beretning om, hvordan hun i lyset af en alvorlig krise valgte selv at tage ansvar og få det bedste ud af livet. Det kan vi allesammen lære af. ”Uanset hvad livet byder på af udfordringer, så bestemmer du selv, hvordan du vil håndtere dem.” Hun fortæller hudløst ærligt om, hvordan det var at stå op hver dag i et år og løbe 42,2 kilometer – uanset hvad. Hele følelsesregisteret var i brug. Det var et eventyr med smil og tårer, glæder og udfordringer.

Annette har udgivet bogen: “Maratonkvinden – 366 maraton på 365 dage” (2013).

Billetterne koster 50 kr. for medlemmer og 125 kr. for ikke-medlemmer af Borup Løbeklub.

Du købe din billet på en af følgende måder:

1. køb den kontant hos Vin & Vin i Borup

2. skriv til sundmedblk@gmail.com for at bestille din billet (vi sender et konto-nr., som du overfører penge til. Efterfølgende sender vi dig en print selv-billet)

Der er begrænset antal pladser, så vi opfordrer til hurtig tilmelding.
Ny sæson i Borup løbeklub

Forårsblomsterne pibler op ad jorden, temperaturerne stiger og det er længere og længere lyst.  Det er sikkert og vist: Foråret er på vej. 

Og Borup Løbeklub er også på vej med en ny sæson. Vi starter op igen.

                                            tirsdag den 1. april 2014 kl. 18 ved hallen i Borup.
Halvmaraton 2014


Har du tilmeldt dig VM i halvmaraton 2014 eller andre halvmaraton løb i begyndelsen af 2014?
Så har vi et hold, der vil træne dig op og gøre dig klar til at gennemføre - og nå dit mål. Vi løber hele vinteren, og det længste, vi kommer ud, bliver 17-19 km. Vi løber de lange ture om søndagen. 

Se løbeprogrammet under ’Løbeprogrammer’.

Træning til dit første maraton i foråret 2014

Går du og pusler med at løbe et maraton til næste år? Eller har du måske ligefrem allerede tilmeldt dig et? Og har du lidt problemer med at få gang i træningen til dette? Med udsigt til mørke og vinter kan det være svært at få sat gang i træningen. Men måske ligger hjælpen lige om hjørnet.

Borup løbeklub starter et maratonhold op i uge 42. Vi tilbyder træning og selskab på de lange ture i vinterperioden. Vi tager et langt træningsforløb på 30 uger, så der er en rolig progression i træningen. Vi står klar til at gøre dig selskab med pandelampe og handsker, når det er mørkt og koldt. Vi er der også, når foråret så småt kigger frem og vi sammen kan fryde os over den smukke natur, som vi har lige uden for vores dør. Mens vi så småt sætter intensiteten op på træningen efterhånden, som det bliver lyst. Når vi kommer hen i maj måned trapper vi ned til København maraton søndag den 19. maj 2014.

Træningen er fokuseret på København maraton, men har du et andet løb i tankerne i foråret, hjælper vi dig naturligvis med at få træningen til at passe mod dette. 

Vi løber tre gange om ugen – tirsdag og torsdag kl. 18 og søndag kl. 10. Vi har typisk interval eller fartleg om tirsdagen.  Om torsdagen tager vi en tur i moderat tempo, mens vi tager en lang tur i restitutionstempo om søndagen. Træningen er lagt an på, at du løbemæssigt er vant til at løbe 8-12 km tre gange om ugen.

Se løbeprogrammet under ’Løbeprogrammer’.

Med venlig hilsen
Maraton tosserne


Walk-a-ton søndag den 13. oktober kl. 11

Igen i år lægger Svenstrup Gods stier i de omkringliggende skove til walk-a-ton - et velgørende løb til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Medlemmerne i Borup Løbeklub markerer dermed afslutningen på en forrygende træningssæson ved at stille talstærkt op til walk-a-ton i de smukke omgivelser på Svenstrup Gods. 

Distancerne er 5, 10 og 15 km, som man enten kan løbe eller gå. Sidste år deltog næsten 60 løbere fra Borup Løbeklub i løbet. Det satser vi på at overgå i år!

Vi har lavet en aftale med arrangørerne bag walk-a-ton om, at det er Borup Løbeklub, der står for fælles opvarmning.

I Borup Løbeklub glæder vi os til at vise flaget ved dette lokale arrangement.


Skovboløbet - udklip fra Midtsjællands Avis
Læs mere..


Deltag i Skovbo Løbet på Kulturnatten den 30.8.2013
Igen i år deltager Borup Løbeklub på Kulturnatten. 

Som noget nyt arrangerer vi i år et 5 km løb - og vi kalder det Skovbo Løbet 2013.

Løbet er for alle - løbere og gængere - børn og voksne. Vi anbefaler dog, at børn under 13 år løber sammen med en voksen. 

Løbet bliver skudt i gang kl. 18 fra Vin&Vin og slutter ved Borup Skole. Ruten går rundt i Borup og rundt om Kimmerslev Sø.

Deltagelse i løbet er gratis.

Præmier
Der vil være præmie til hurtigste mand og hurtigste kvinde samt lodtrækningspræmier blandt alle deltagere. Bla. fra Vin&Vin i Borup Hovedgade samt computersalg.dk.

Vil du være med?

Så send en mail til boruplobeklub@gmail.com med fulde navn og mailadresse på dem, du ønsker at tilmelde.

Man kan også tilmelde sig på selve aftenen i vores telt ved Borup Skole.

På selve aftenen udleverer vi startnumre til alle deltagere fra kl. 17.30. 
 


Borup Løbeklub kom godt fra start i sæson 2013 - 5. sæson
Med godt 80 forventningsfulde løbere og gængere var det et fantastisk skue, da der blev skudt til sæsonstart tirsdag den 12. marts kl. 18 ved Boruphallen.

Efter velkomst fra vores formand Thomas og en grundig opvarmning under ledelse af Brian, fandt alle ind på de hold, der passede dem bedst, og så fordelte holdene sig ellers på Borups gader og veje – og byen genlød af ihærdige fodslag.


Med seks løbehold og et ganghold har vi et tilbud til alle, der er interesseret i motion ’på den sjove, seriøse og sociale måde’. Vi har lavet detaljerede løbeprogrammer til alle holdene, som du kan finde under "Løbeprogrammer".

Vil du være med? Så se her, hvornår vi træner, se under "Træningstider".


Sæsonstart 2013 - Informationsmøde

Torsdag den 7. marts kl. 19.30 i Borup Kulturhus
Læs mere..


Kom i bedre form i 2013 med Borup Løbeklub
 
Vil du i gang med at løbe igen?
Mangler du motivation?
Savner du selskab på løbeturen?
 
Så kom og løb sammen med alle os andre i Borup Løbeklub. 
Vi mødes tre gange om ugen og løber afsted i samlet flok. Vi løber typisk mellem 5 og 10 km - afhængig af vejr og føre samt lyst og evner. Vi løber tirsdag og torsdag kl. 18 og søndag kl. 10 fra Boruphallen.
 
Kridt løbeskoene og mød op. Vi garanterer, at du får højt humør, dejligt velvære og god samvittighed! 

143 medlemmer med udgangen af 2012

Borup Løbeklub har sat sit aftryk på Borup og omegn. 

Året igennem er medlemsskaren vokset støt og roligt, så vi nu kan konstatere, at vi går ud af 2012 med 143 glade løbere og gængere på medlemslisten. Tre gange om ugen løber eller går medlemmer af Borup Løbeklub sammen på veje og stier i og omkring Borup. Det er en fryd og også skønt at se, at rigtig mange holder fast i træningen, nu hvor den mørke (og lidt sure) tid har meldt sig. 

Tak for opbakningen fra vores medlemmer i 2012. 2013 er lige om hjørnet, og her venter endnu flere spændende løbeoplevelser og så starter vi ny sæson med løbetræning op i begyndelsen af marts.


Borup Løbeklub satte sit aftryk på Walk-a-Ton 
på Svenstrup Gods

Efteråret har gjort sit indtog – også for Borup Løbeklub. Vi markerede afslutningen på en forrygende sommersæson med et massivt fremmøde på det ’lokale’ løb – Walk-a-ton på Svenstrup Gods. 

Ca.70 begejstrede og forventningsfulde løbere og gængere fra klubben stillede op på forskellige distancer – fra 5 til 15 km. Og for alle var det kronen på værket efter 24 ugers målrettet træning. Nu skulle det vise sig, om træningen havde båret frugt. Alle løbere og gængere kom glade i mål – godt hjulpet af klubbens heppere - og satte på den måde punktum for en forrygende sæson, hvor vi netop har rundet de 138 medlemmer.

Og vi stopper ikke her. Vi fortsætter træningen gennem vinteren og løber stadigvæk tre gange om ugen – tirsdag og torsdag kl. 18 og søndag kl. 10 med start fra Borup Hallen. Vil du være en del af vores stærke fællesskab, så kom og vær med. 

Tak for en fantastisk sæsonafslutning på Svenstrup Gods – trods regnvejret. Vi ses til Walk-a-ton igen i oktober 2013. Og når vi samtidig kan støtte kræftsagen, så kan det jo ikke blive meget bedre.


Løbeevent "Tips & tricks"

Dato: onsdag den 26. september kl. 18 - 21

Det er lykkedes at få en af løbeeksperterne fra DGI til Borup. Det er Ole Harbæk, der er mangeårig DGI-løbeinstruktør og løbecoach. 

Få tre timer i løbeglædens tegn og bliv inspireret med gode råd, tips og tricks i de smukke rammer på Svenstrup Gods i Borup. Se mere i kalenderen, hvor du også finder link til tilmelding.


Walk-a-ton på Svenstrup Gods

Dato: søndag den 14. oktober 2012 kl. 11

Sidste år havde vi et stort hold med fra Borup Løbeklub. Det skal vi også have i år. Sæt derfor 'x' i kalenderen - og kom ud og løb 5 eller 20 km i de smukke omgivelser ved Svenstrup Gods. 

Forhåndstilmelding er ikke nødvendig. Se mere i kalenderen, hvor du også finder link til arrangementet.


13 nye medlemmer på Kulturnatten

Vi er nu 137 medlemmer i Borup Løbeklub.

Igen i år havde vi en stand på kulturnatten i Borup. Vi havde lavet et særtilbud, hvor de, der meldte sig ind i Borup Løbeklub på Kulturnatten fik medlemskabet for 50 kr for resten af året. Det tilbud var der 13, der benyttede sig af. 


Referater

Referat fra bestyrelsesmøde den 4. september kan læses her.

Næste trænermøde afholdes den 4. oktober 2012.

Borup Løbeklub samlede affald


Otte gæve løbere fra Borup Løbeklub brugte nogle timer søndag den 22. april 2012 på at samle affald i Borup i forbindelse med Danmarks Naturfredningsforenings årlige aktivitet ”Affaldsindsamlingen”. 

Man delte sig i tre hold, der samlede affald ind ved hallen, omkring Centerpladsen og langs Hovedgaden nede ved stationen. Det blev til 50 kg affald, 30 sodavands- og øldåser og en køkkenlampe. Borup Løbeklub meldte sig til aktiviteten, som en reaktion på, at der i lang tid har ligget meget affald netop omkring Centerpladsen og det nærliggende stinet mod Borup Øst og langs Hovedgaden - særligt nede ved stationen. Disse områder ligger jo på vores løberuter, og det gør derfor ondt i øjnene på os at se alt det affald, som kommunen, Centerforeningen og andre berørte tilsyneladende ikke bekymrer sig om. Desværre var det umuligt at samle det chokerende antal filtercigaretskod, som ligger over hele Borup, når man begynder at kigge efter. 

Grundejerforeninger, spejdere og Borup SFO har også været ude at samle affald ind i forbindelse med aktiviteten. Borup Løbeklub håber, at indbyggerne i Borup fremover vil bruge skraldespande til deres affald og cigaretskod i større udstrækning end det åbenbart har været tilfældet det seneste års tid.


Referat fra trænermøde

Referatet fra trænermøde den 12. april 2012 kan læses her.

Næste trænermøde afholdes den 21. juni 2012.

Næste bestyrelsesmøde afholdes den 24. april 2012.

Medlemsfordele - 20% rabat


Borup Løbeklub har lavet en fordelagtig aftale med butikken Run4All i Køge. Det betyder, at medlemmer af Borup Løbeklub får 20% rabat ved køb af løbesko.

Når du handler i butikken skal du blot oplyse, at du er medlem af Borup Løbeklub. 

Link til butikken. Læs mere ..

Borup IF's lederpokal 2011

Borup Løbeklub skrev til hovedbestyrelsen i BIF: 

Borup Løbeklubs bestyrelse har besluttet at indstille Tina Brogaard til lederpokal i BIF. Vi begrunder indstillingen med, at hun stædigt holder fast i at holde sammen på alle tråde. Hun var en vigtig brik i grundlæggelsen af Borup Løbeklub, hvor hun var initiativtager til at få samlet en bestyrelse. Hun er en ildsjæl, der er yderst dedikeret til at få løbeklubbens medlemmer til at holde af at løbe og ikke mindst føle sig godt tilpas med det sociale samvær der følger med i Borup Løbeklub. 

Udover at hun har en væsentlig rolle som sekretær i bestyrelsen, hvor hun er ansigtet udadtil, så er hun træner for et hold, hvor hun igen går op i at få alle med så ingen føler det som et nederlag at sakke lidt bagud. Hun er altid den første til at rose og anerkende en indsats. Det er Tinas værk, at Borup Løbeklub er et social godt sted at være og løbe. 

Comments