Lidt sjov!!!

Utroligt nok var jeg faktisk frisk og veludhvilet i morges da jeg stod op, plejer ellers altid at være træt mandag morgen når jeg begynder på dags hold. Utroligt nok var dette bare en af de dage hvor stort set alt gled glat, man skulle tro at der var nogen som havde fortalt udstyret at der bare ikke måtte ske fejl i dag. Den eneste lille ting som skete var at der var en osteform som gik endnu mere i stykker end den var. 
Her til aften har jeg haft brugt nogle timer på at være kreativ og det har medført et ret godt resultat. Resultatet er det "maleri" som i ser nedenfor det, er "En sommer aften ved Sommerland", motivet er fra Horne Sommerland først på aftenen en aften i august 2009.

Ensretning

indsendt 13. mar. 2014 05.00 af Henrik Juul-Børsen

Jeg har i løbet af de sidste par uger brugt, lidt tid på at ensrette mine profiler på facebook, linkedin samt google+. Bl.a. for at der ikke hersker tvivl om at det er mig, som man kommer frem til.

Google +

indsendt 22. aug. 2011 01.00 af Henrik Juul-Børsen

I løbet af de sidste par dage har jeg fået oprettet en Google+ profil, så nu må jeg jo se om det er noget som kan bruges til noget...

Sponsor

indsendt 16. jun. 2010 23.58 af Henrik Juul-Børsen

Jeg er blevet udnævnt til sponsoransvarlig for HGFvolleyball og er nu på fuld jagt efter en sponsor. Desværre er jagten ikke helt nem, da de fleste har opbrugt deres års budget og krisen kradser nogen steder...

Søndag

indsendt 14. okt. 2009 08.22 af Henrik Juul-Børsen   [ opdateret 14. mar. 2010 10.56 ]

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at lave en hjemmeside, den er lavet både for bloggens skyld samt for at henlede opmærksomheden på min professionelle profil. Sidst nævnte kan bl.a. ses på LinkedIN hvor jeg har mit resume/Curriculum vitae til at ligge, det ligger naturligvis også på facebook.dk men her kræver det du er ven med mig for at få fuld adgang.

Hjemmesiden her har jeg brugt lidt for lang tid på, at lave hvilket skyldes at jeg har brugt noget tid på at få tilpasse en eksisterende side. Desværre var der ingen succes med det, derfor har jeg valgt at oprette en helt ny side.

1-4 of 4