Velkommen til Borgernyt's elektroniske udgave.


**********************************************************************

Velkommen til Portalen for Nørholm og omegn - her kan du finde alt det, der er værd at vide om lokalområdet. Du skal bare se nærmere på menupunkterne i højre side - rul evt. lidt ned!

På siderne har du mulighed for at læse både den nyeste udgave af Borgernyt, men også kigge tilbage og læse tidligere udgaver.

Hvis du leder efter en artikel vedrørende et bestemt emne, så prøv at søge på emnet i en af de mere udbredte søgemaskiner, f. eks. Google, så skulle der være gode chancer for at ramme den rigtige artikel - held og lykke med søgningen - der er også gode chancer for at finde billeder af mange begivenheder i lokalområdet - klik på FOTO - skriv NØRHOLM i søgefeltet - god fornøjelse, og velkommen til den digitale billedverden.

Alle udgaver af Borgernyt er gemt på en bestemt måde - PDF-format - og det betyder, at det tager lidt længere tid at hente det enkelte nr., men til gengæld får du en meget høj kvalitet, hvilket især opleves i forbindelse med billederne. Du skal også være opmærksom på, at du skal have programmet Adobe Reader på din PC - det er et GRATIS program, og du kan hente det ved at klikke på linket i højre side, men sandsynligvis er det allerede installeret hos dig.

Har du kommentarer, ønsker, forslag eller gode ideer angående Borgernyt eller denne hjemmeside, så er du velkommen til at sende disse til borgernyt (@) gmail.com - eller til den e-mailadresse du finder i Borgernyt - altid på side 2.

Venlige hilsener

Redaktøren - John Ejdrup