Lara CroftKnjige temeljene na poznatim filmovima,
koji su snimljeni na temelju poznate kompjuterske igre.
 
MOJE MIŠLJENJE: Pogledajte film, nema smisla čitati knjigu, samo vrijeme izgubite bezveze. Film je u ovom slučaju bolji od knjige.
S.M.
 
 

Lara Croft - Tomb Raider

Novelizacija  Dave Stern

 

Broj stranica: 272

 

Kratak opis knjige:


Moć...
Drevna relikvija nazvana Svevideće oko vlasniku daje neograničenu moć. Moć tako ogromnu da onaj tko je posjeduje može vladati svijetom.

Iluminati...
Tajno društvo odlučno pronaći Svevideće oko i zavladati svijetom. Ozloglašena skupina Ijudi koja ne preza ni pred čim da bi ostvarila svoj paklenski plan.

Junakinja...
Lara Croft! Najveća pustolovka u povijesti, koja slučajno posjeduje ključ za pronalaženje Svevidećeg oka. Kroz guste džungle Kambodže do smrznutih pustoši Sibira Lara Croft vas vodi u svoju najveću pustolovinu.

Sat otkucava vremena je sve manje.
 
 
 

 
 
 
 
 

Lara Croft - Tomb Raider: Kolijevka života

Novelizacija  Dave Stern

 

Broj stranica: 272

 

Kratak opis knjige:


  U davno izgubljenom Mjesečevom hramu, koji je sagradio Aleksandar Veliki kako bi sačuvao svoje najdragocjenije blago, Lara Croft otkrila je predmet koji vodi do najsmrtonosnijeg artefakta u povijesti: legendarne Pandorine kutije. Stoljećima skrivena na mjestu koje su faraoni nazivali "kolijevkom života", kutija koja je nekoć na Zemlju donijela život sada sadržava samo smrtonosnu kugu. Na nesreću za Laru, nemilosrdni bioterorist također je saznao za postojanje ovog oružja.

  Jedina osoba koja može Lari pomoći kako bi prva stigla do kutije je bivši Kraljevski marinac - nekoć najbolji britanski vojnik, a sada nemoralni plaćenik koji svoje usluge prodaje najboljem ponuđaču. Lara je nekoć Terryju Sheridanu povjerila svoje srce. Sada nije sigurna smije li mu okrenuti leđa.
 
 
 

 

 

 

 

Za uvećanu sliku kliknite na sliku.

 

 

 Za uvećanu sliku kliknite na sliku.
 
 
 
 
Za informacije ili komentare obratite se na e-mail adresu: booksm5@gmail.com