DiabloSerijal knjiga Diablo temeljene na popularnoj računalnoj igri:

 

Diablo: Nasljeđe krvi  -  Richard A. Knaak

Diablo II: Crni Put  -  Mel Odom

Diablo III: Kraljevstvo sjene  -  Richard A. Knaak

Diablo IV: Paukov mjesec  -  Richard A. Knaak


MOJE MIŠLENJE: Meni su se knjige svidjele. Dobre su mi. Ne kao igrica koja je predobra, legendarna, ali ipak zanimljive. Knjige nemaju  baš neke veze s igricom. Igricu preporučam obavezno da probate ako niste do sad, a knjige ako ste ljubitelj knjiga fantastike. Jedva čekam Diablo 3 igricu!
S.M.
 

DIABLO - NASLJEĐE KRVI

Richard A. Knaak

 

Broj stranica: 296

Težina: 239 g

Dimenzije: 11,0 x 17,5 cm

 
Kratak opis knjige:

  Roman Diablo - Naslijeđe krvi, Richarda A. Knaaka, autora Dragonlance sage prvi je dio knjiške trilogije koja je nastala prema popularnoj računalnoj igri Diablo tvrtke Blizzard Entertainment.

  Pustolov i najamnik Norrec Vizharan, trazeći magično blago, pronalazi začarani oklop drevnoga Krvavog kneza o kojem kolaju strašne legende. Sam je misteriozni oklop uklet i posjeduje zlokobne moći koje prisiljavaju Norreca na opasno putovanje. Prevrtljiva vještica, odmetnuti general i opake demonske sile tijekom cijelog puta pokušavat će doći u posjed oklopa legendarnog kneza Bartuca. Bez kontrole nad oklopom i bez prijatelja koji su umrli u tajanstvenim okolnostima, Norrec se mora suociti s mračnom stranom svoje osobe...

 
 

 

Za uvećanu sliku kliknite na sliku.

 
 
 

 

DIABLO II - CRNI PUT

Mel Odom

 

Broj stranica: 288
 
Kratak opis knjige:

  Od početka vremena, anđeoske vojske Visokih nebesa i demonske horde Gorućega pakla bore se za prevlast. Ta je borba konačno stigla do kraljevstva smrtnika... i niti jedan čovjek, demon ili anđeo neće ju bezbolno proći...

  Darrick Lang se vraća kući. Prije mnogo godina napustio je rodni Bramwell kako bi hodio svijetom kao najamnik i plovio oceanima kao mornar Westmarcha. No, Bramwell nije onakav kakva ga je ostavio. Nešto mračno i užasno uhvatilo je njegove stanovnike u stupicu. Nešto vrlo staro i strpljivo plete zlokobnu mrežu oko nevinih, nagrđujući i samu zemlju. Ista ta moć sada zaziva Darricka, a njegov bi jedini spas mogao biti na pogibeljnu putu prokletstva.

  Diablo 2 - Crni Put, roman mača i magije Mela Odoma, temeljen je na popularnoj računalnoj igri tvrtke Blizzard Entertainment.

 

 
 
 

 
 
 
 

DIABLO III - KRALJEVSTVO SJENE

Richard A. Knaak

 

Broj stranica: 326 
Težina: 266 g
Dimenzije: 11,5 x 17,5 cm

Kratak opis knjige:

  Legende govore o davno umrlome gradu poznatom kao Ureh za koji mnogi misle da je prolaz prema Visokim Nebesima. Vjeruje se da se svakih dvije tisuće godina, kad se zvijezde poredaju, a sjena planine Nymyr padne na ruševine, Ureh ponovno rodi – a sva njegova izgubljena blaga otkrivaju se onima koji su dovoljno hrabri da ih potraže.

  Sada, nakon cijelog vijeka istraživanja i napornih proračunavanja, Vizjerei čarobnjak, Quov Tsin došao je i sam posvjedočiti ponovnom rađanju Ureha. Ali to što čeka Tsina i njegovu najamničku družbu nije ni nalik onome što su očekivali. Otkrit će da je san o sjajnome Urehu zapravo iskrenuta stravična noćna mora u koju će biti nemilosrdno uvučeni.

  Ova izvorna priča mača, magije i bezvremenske borbe temeljena je na popularnoj i nagrađivanoj računalnoj igri tvrtke Blizzard Entertainment.

 

 

 

 

 

 

DIABLO IV - PAUKOV MJESEC

Richard A. Knaak

Broj stranica: 311
Težina: 252 g
Dimenzije: 12,0 x 18,0 cm
 

 Kratak opis knjige:


  Lord Aldric Jitan, noćnim morama vođen do tajanstvene grobnice, nada se da će probuditi drevno zlo koje je spavalo od pada Tristrama. Privučen nadolazećom tamom u dalekom kraljevstvu Westmarchu zagonetni nekromant Zayl, u pratnji oživljene lubanje plaćeničkog satnika Humbarta, slučajno nabasa na Jitanov plan – nesvjestan kako je njegov moćni kolega pokrenuo ove opasne događaje.

  Dok se paukov mjesec uzdiže, opaki demon Astrogha sprema se odaslati svoje sljedbenike na glavni grad Westmarcha.

  Ova izvorna priča mača, magije i bezvremenske borbe temeljena je na popularnoj i nagrađivanoj računalnoj igri tvrtke Blizzard Entertainment.
 
 

 

Za uvećanu sliku kliknite na sliku.

 

Za uvećanu sliku kliknite na sliku.

  

 

 

Za uvećanu sliku kliknite na sliku.

 

 

 

 

 

 

Za uvećanu sliku kliknite na sliku. 

 

 

 

 

 

Za uvećanu sliku kliknite na sliku.

 

 
 


Za uvećanu sliku kliknite na sliku. Za uvećanu sliku kliknite na sliku.

Za informacije ili komentare obratite se na e-mail adresu: booksm5@gmail.com