Nieuws


Exercise VIII komt eraan

posted Mar 15, 2013, 3:34 AM by Bomb Technicians

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus organiseren we alweer voor de achtste keer onze BOMB Exercise in Berkven in Geel. Binnenkort volgt meer info en later kan je via deze site ook online inschrijven voor ons treffen.

Shy Guys op Exercise VII

posted Apr 13, 2012, 4:45 AM by Bomb Technicians

We hebben voor BOMB Exercise VII de geweldige covergroep Shy Guys vastgelegd. Zij spelen op zaterdagavond vanaf 21 u. ten dans.


Check de Shy Guys uit op hun eigen webstek

Schrijf nu in voor Exercise VII

posted Apr 13, 2012, 4:42 AM by Bomb Technicians   [ updated Apr 14, 2012, 3:35 AM ]

De spreekwoordelijke kogel is door de alweer even spreekwoordelijke kerk: op vrijdag 24 augustus start onze jaarlijkse driedaagse hoogmis. U kan vanaf nu online inschrijven voor deelname aan het tofste treffen van Geel en verre omstreken:

BOMB Exercise VII op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2012

Inschrijven doe je hier

Het aftellen begint

posted Aug 24, 2011, 6:24 AM by Bomb Technicians

Nog een paar nachtjes slapen en dan begint het gezelligste treffen van het jaar. Ondertussen lopen de inschrijvingen vlot binnen, maar laat u dat niet weerhouden om alsnog in te schrijven voor BOMB Exercise VI... Laat ons vooral zo snel mogelijk weten of u deelneemt aan de heerlijke BBQ op zaterdag! We kijken er naar uit!

Inschrijvingen nu online mogelijk

posted May 20, 2011, 12:21 PM by Bomb Technicians

Aangezien we al massa's aanvragen kregen, hebben we besloten om het nieuwe inschrijvingsformulier online te gooien. Surf dus naar Inschrijving en leg je aanwezigheid in één keer vast en kies voor je gewenste formule... Voor 40 euro heb je een all-în tarief voor een weekend lang genieten.

En ook dit jaar blijft de INSCHRIJVING VAN UW VOERTUIG GRATIS!

Exercise VI laatste weekend van augustus

posted Apr 26, 2011, 4:20 AM by Bomb Technicians   [ updated May 25, 2011, 2:50 AM ]

Ook in 2011 staat BOMB weer garant voor een portie ambiance op ons jaarlijkse treffen. Dit jaar ben je weer van harte welkom op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 augustus. De lokatie blijf hetzelfde: het Berkvenhuis in Geel. De vaste ingrediënten zijn ook nu weer aanwezig: lekker eten, live-optreden, een volledig vernieuwd bolleke-pijl parcours en natuurlijk weer drank in overvloed. Verdere details zijn binnenkort via deze site te vinden.

Foto's Exercise V online

posted Oct 16, 2010, 9:19 AM by Bomb Technicians

Het duurde een tijdje maar na een lange passage langs onze strenge censuurcommissie zijn toch 278 foto's geschikt voor publicatie gevonden. Het is een mooi overzichtje van een mooi treffen. Klik hier om naar de fotopagina te gaan.

En opgelet: de komende weken komen ook een paar filmpjes online op Youtube van Exercise V. Hou deze site in de gaten voor de links naar de filmpjes.

Stop bij de Marinejeugd

posted Aug 11, 2010, 4:08 AM by Bomb Technicians

Tijdens het BOMB Exercise V treffen hebben we voor de zaterdagrondrit een extra stop ingepland. Na de traditionele lunchstop bij Radio Milo rijden we over grotendeels onverharde wegen richting Geel Ten Aard waar we bij de Kempische Marinejeugd een kijkje gaan nemen. De marinejeugd houdt in Geel dan haar opendeurdagen. Ondertussen lopen de inschrijvingen vlot binnen en geraakt ons terrein voller en voller met oldtimer legervoertuigen. Aarzel dus niet en schrijf nu hier nog in.

Combined Ops in de UK

posted Aug 11, 2010, 4:03 AM by Bomb Technicians   [ updated Aug 11, 2010, 4:08 AM ]

Een aantal BOMBtechnicians trekken het weekend van 13, 14 en 15 augustus het kanaal over. Op het Headcorn vliegveld bij Essex in Groot-Brittanië nemen ze deel aan de Combined Ops. Het is één van de grotere Engelse treffens. Dit jaar wordt de Battle of Britain herdacht met de aanwezigheid van enkele exclusieve oldtimer gevechtsvliegtuigen. Meer informatie vind je op www.combinedops.co.uk

Inschrijven voor Exercise V

posted Jul 17, 2010, 7:42 AM by Bomb Technicians

Alle informatie over ons eerste jubileumtreffen staat nu online. Dit betekent dat je zoals vanouds weer online kan inschrijven. De mensen die ons al een email hadden gestuurd om zich in te schrijven, krijgen inschrijvingsformulier toegestuurd. Klik hier om rechtstreeks naar de inschrijving te gaan.

1-10 of 12

Comments