Praktische informatie

Algemene info

BOMB Exercise XI is het elfde treffen van de Belgian Oldtimer Military Brigade. Wat in 2005 begonnen is als een gezellige meeting in Witgoor-Dessel, verhuisde voor de derde editie naar Berkven in Geel. Daar wordt op vrijdag 26, zaterdag 23 en zondag 28 augustus de elfde editie van de BOMB Exercise gehouden. Een gezellige sfeer, lekker eten, een spetterende live-optreden van een nieuwe groep, een rondrit over doorgaans onverharde wegen en aangepaste muziek met tevens een hoog oldtimergehalte kenmerken ons treffen.

U bent ook dit jaar van harte welkom aan de Meulemakershoef in Geel-Berkven. Op het terrein zelf zijn alleen militaire oldtimervoertuigen toegelaten. Camperen kan op het terrein, eventueel naast uw voertuig. Wij vragen u wel, om op de camping enkel millitaire of kaki kleurige tenten te plaatsen. Niet-militaire voertuigen en tenten kunnen terecht op de ruime bezoekersparking, aan de rechterkant naast de oprit richting het kamp. Op het plein voor het kamp is ook een motorparking voorzien. Tijdens het treffen geldt een snelheidsbeperking op de terreinen van 10 km/u. Wapens zijn op en rond het terrein niet toegelaten.

Tarieven

Bij BOMB kiezen we ervoor om het treffen zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de liefhebbers van oldtimer militaire voertuigen. Daarom is de inschrijving van uw voertuig en deelname aan de rondrit volledig gratis. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om een all-in prijs te betalen voor het hele weekeinde van € 40,-. Dit levert u een totale korting op van € 5,-

All-in tarief: € 40,-

Aparte tarieven:
 Inkom     € 2,-
 Avondmaal vrijdag
 € 14,-
 Ontbijt zaterdag
 € 5,-
 Lunchpakket  € 5,-
 BBQ zaterdag
 € 14,-
 Ontbijt zondag
 € 5,-

Route

BOMB Exercise VIII gaat door aan het 'Berkvenhuis' aan de Meulemakershoef 6 te Geel. Dit is een parallelweg van de baan van Geel naar Retie, tegenover de voormalige militaire basis 'Kamp Kievermont'. Vanuit Geel en Retie kan je de gele pijlen volgen met het BOMB-logo.

Comments