BOMB - Technicians
If you see these BOMB technicians running, try to keep up

Binnenkort jarig

06/06: Geert (Lange)
02/09: Caroline
11/11: Hans

BOMB Squad

Aan de rechterkant vind je de echte BOMB-technicians, de mannen (en 1 vrouw, alhoewel vrouw?) met voertuig. Maar ons klieksken bestaat ook nog uit volgende BOMB Squad specialisten:

Andy: kwaaie kok (al dan niet in schotse rok)

Ingrid: koksvrouw (nog nooit in schotse rok gezien)

Bowie: DKW-bewaker en voor de rest hyperactieve hond (gelijk als het bazinneke Caroline) 

Voertuigen

Binnenkort vind je <HIER> alle informatie over de huidige en de vroegere BOMB voertuigen.

PIET

Piet is de ancien van de BOMB-technicians, tenminste wat aantal jaren dienst betreft. Sterker nog, Piet is eigenlijk BOMB. Hij heeft een record aantal treffens op zijn palmares (met de nadruk op de eerste vier letters) staan. Op onze exercise is hij altijd van wacht, maar niet altijd op post.

Renault Goelette 2000

Landrover Minerva

TUUR

Den Tuur is in het echte leven loodgieter. En een stielman komt altijd van pas bij BOMB. Zo sluit hij in een recordtijd een tapkraan aan. Vroeger kon je hem op treffens herkennen aan de diepe bandensporen die zijn met bier gevulde Goelette achterlieten.  Heeft nu zijn eigen cabrio, een DKW zonder kap.

Renault Goelette 2100 - 1953

DKW Munga 4

CAROLINE

Caroline kan naar het schijnt twee dingen tegelijk, maar voor de rest is ze gewoon "one of the guys". Op ons treffen de ideale tussenpersoon om voor vertaling te zorgen van Oostvlaams naar Kempisch. Denkt ook af en toe dat haar DKW Munga een race machine is, dus wees gewaarschuwd. 

DKW Munga 4 - 1961

DANNY

Danny, oftewel "De Lemmens",  is de oudste van de hoop en dat is er aan te zien.  Hij heeft ook banden met het AFV en helpt actief mee op BOAR, dus hij is geen onbekende binnen het groene wereldje. Verder is Danny een begenadigd schutter en niet alleen met een geweer (zie ook Wouter).

Landrover Minerva

ROLF

Rolf is een heel dankbaar persoon. In ruil voor wat vriendschap (en liters bier) leent hij zijn eigen hof uit als stelplaats voor een aantal BOMB voertuigen. Hij is zelf de enige "witte" van ons gezelschap, want buiten wat moddersporen is er geen kleur te vinden op zijn Dnjepr zijspan.

Ural Dnjepr zijspan

LANGE

Geert staat zowel binnen als buiten het groene wereldje bekend als "De Lange". Aangezien hij niet de meest grote persoon is, vragen wij ons nog steeds af waar die bijnaam vandaan komt. Is samen met Piet vaste bezoeker van treffens doorheen het hele land en geraakt soms zelfs terug thuis.

DAF

WOUTER

Wouter is het gevolg van de schiet capaciteiten van Danny. Hij is namelijk de jongere versie van de Lemmens. Ragt graag met zijn Ambulance door de modder, maar is ook zot van oeroude ééncilinder tractors. Zorgt op ons treffen altijd voor de muziekinstallatie, maar gelukkig niet voor de muziek zelf.

Unimog Ambulance 404

HANS

Hans moest noodgedwongen altijd meerijden met Caroline en op de manier waarop zij rijdt met haar DKW is dat een hele beproeving. Waagt het dan ook liever op een oude echte Belgische FN motor. Kan ontzettend goed lullen (vooral als hij zat is) en hou hem vooral weg van een microfoon.

FN M13 450 motorfiets - 1951