Bogdan Oprea‎ > ‎

Announcements / Anunturi

 

ASPECTE PRACTICE ALE MANAGEMENTULUI REVENDICĂRILOR ÎN CADRUL CONTRACTELOR DE ANTREPRIZĂ

posted Aug 2, 2016, 6:54 AM by Bogdan Oprea   [ updated Jan 26, 2017, 4:12 AM ]

Dragi colegi,

 

Dupa succesul cursului interactiv din octombrie 2016, va invitam la un nou curs despre contractele de antrepriza si managementul revendicarilor care apar in aceste contracte, in 23 si 24 februarie 2017.

Si acest curs va avea loc la hotel Novotel, in centrul Bucurestiului, usor de ajuns pentru oricine si in mijlocul atractiilor turistice ale orasului pentru cei care vor sa (re)descopere “micul Paris”.

Va puteti inscrie la curs folosind informatiile din flyerul atasat. Pentru mai multi participanti din aceeasi firma beneficiati de discount.

Trainerii sunt aceeasi specialisti in domeniul contractelor de constructii, in revendicari si dispute de la cursul din octombrie 2016, care vor acoperi atat partea contractuala, cat si partea de analiza de timp, programare si aspecte legale importante:

-       Valentin Trofin, Managing Partner, Trofin si Asociatii, Fellow Chartered Institute of Arbitrators

-       Alina Oprea, Trainer Acredidat FIDIC si adjudecator

-       Augustin Purnus, PhD, PMP, CSPM, Expert Forensic Scheduling

-       Bogdan Oprea, Trainer Acreditat FIDIC si adjudecator

 

Cursul va fi interactiv, iar la sfarsitul acestuia fiecare participant va sti mai multe despre contractele de constructii care se utilizeaza acum in Romania, despre a scrie revendicari si a le justifica, despre dispute, atat din punct de vedere contractual, cat si legal si al practicii nationale si internationale.

 

Este recomandat sa aveti la dumneavoastra laptop sau tableta, pentru ca vom utiliza programe de tip Microsoft Word si Microsoft Excel.

 

Va asteptam cu drag !

Traininguri

posted Dec 7, 2009, 2:32 AM by Bogdan Oprea   [ updated Feb 13, 2013, 4:47 AM ]

1-3 of 3