Een gezonder en bewuster leven begint hier!

Afslanken, aankomen, ondersteuning met natuurlijke supplementen, herstel na sporten en een gezondere manier van leven, willen we allemaal.

Maar kunnen we dit ook zelf bereiken?

  • Wij zijn zelf Onafhankelijk Herbalife Member en de producten kan je alleen kopen bij Onafhankelijke members zoals wij en uitsluitend en alleen via een aangemaakt account of persoonlijk contact.

De producten zijn niet in een winkel te koop en ook bij Herbalife zelf kan je geen producten bestellen.

Waarom is dit?

Wij geloven in de visie van Herbalife: De klant staat bij ons voorop en wij staan garant voor de allerbeste service. Niet alleen qua levering maar ook qua after sales: Je kan bij ons altijd terecht voor vragen, begeleiding, ondersteuning en op de producten zit zelfs een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Wat doet Herbalife Nederland voor ons

Herbalife Nederland verzorgt alle mogelijke faciliteiten die wij nodig hebben om ons werk zo goed mogelijk te doen. Ze verzorgen trainingen, helpen ons als er leveringsproblemen ontstaan en bewaken de kwaliteit van de producten.

In de Verenigde Staten wordt gewerkt aan voortdurende vernieuwingen. Alle nieuwe inzichten wordt in de producten verwerkt, waardoor wij er vanuit gaan dat wij de beste producten verkopen.

Ik wil afvallen wat nu ?

Als je wil afvallen kan je kiezen uit:

losse producten of samengestelde programma’s.

Maar aankomen of alleen ondersteunenende supplementen gebruiken kan ook.

Weet je niet goed welke producten voor jou het meest geschikt zijn ?

Zijn er ook andere Herbalife producten ?

Ja die zijn er. Behalve de voedingsproducten heeft Herbalife ook geweldige huidverzorgingsproducten ontwikkeld genaamd Herbalife SKIN.

Daarnaast zijn er diverse producten ontwikkeld die kunnen worden gebruikt door (top)sporters: Herbalife 24.

Deze producten staan op de anti dopinglijst als veilige producten en bevatten dus geen verboden stoffen. De producten zorgen onder andere voor een sneller herstel en langere uithoudings-vermogen.

Diverse topsporters en topclubs (waaronder de voetballers van Ajax en PSV) maken gebruiken van deze producten.

Wat maakt ons nu zo succesvol

Het succes rust op drie zeer belangrijke pijlers:

1. De producten bevatten hoogwaardige voedingsstoffen, maar minder calorieën. Wij maken waar wat we beloven: Gezonde voeding waar je uitstekend mee kunt afvallen !

2. Onze distributeurs vinden het belangrijk dat je jouw resultaat haalt en zullen je dan ook met hart en ziel ondersteunen.

3. Op alle producten zit een 30 dagen geld terug garantie.

Meer informatie

Wil je meer informatie: Neem dan contact met ons.

SNELLE LEVERING

DISCLAIMER

Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsmanagement programma van Herbalife waaronder evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken en voldoende rust. Individuele resultaten kunnen variëren.

Met de juiste voeding bereik je meer.