Fleurop

Fleurop-Bloemen bestellen en laten bezorgen.


Fleurop Interflora Nederland is een in 1921 opgericht bedrijf met als doel bloemen te kunnen bezorgen in heel Nederland. Het is een financieel dienstverlener voor bloemisten, Fleurop Interflora zorgt ervoor dat haar bloemisten de opdrachten voor boeketten kunnen doorgeven aan elkaar, zodat de consument een boeket in een andere stad kan laten bezorgen.
Fleurop zorgt voor de financiƫle afwikkeling hiervan. Daarnaast ondersteunt Fleurop Interflora haar bloemisten met landelijke marketingacties om de consument naar de Fleurop bloemist te trekken en het verzenden van bloemen te stimuleren.

Om lid worden van Fleurop Interflora moet een bloemist voldoen aan een aantal voorwaarden.
Voorwaarden:
- vakdiploma
- een minimaal assortiment bloemen en planten
- boeketten worden op de dag van bezorging vers samengesteld
- persoonlijke bezorging
- 7 dagen vaasgarantie
Er wordt op diverse manieren gecontroleerd of de bloemist nog steeds voldoet aan de voorwaarden. Indien de kwaliteit onvoldoende blijkt kan hij zijn lidmaatschap kwijtraken. In het totaal zijn er in 2008 ruim 1350 bloemisten aangesloten bij Fleurop.
Fleurop Interflora is niet alleen in Nederland gevestigd, maar ook in 135 andere landen wereldwijd. Bloemen worden wereldwijd bezorgd.
Vanaf 2008 biedt Fleurop Interflora ook websites aan voor bloemisten. Verder heeft Fleurop sinds 2007 haar eigen magazine, genaamd Fleurop Magazine.
(Bron: Wikipedia)


Klik hier om bij Fleurop bloemen te bestellen en laten bezorgen

Comments