Inbjudan att ställa ut på Blekinge Mat- och Trädgårdsmässa
i vackra Wämöparken, Karlskrona. 
Anmälan
Mässan vänder sig till trädgårdsintresserade, som vill ha inspiration att skapa en egen oas i sin trädgård, uteplats eller på sin balkong, och till de som är intresserade av lokal- och gårdsproducerade livsmedel av hög kvalitet.

Som tidigare år vänder vi oss till dig som säljer och marknadsför växter, plantor, fröer, trädgårdsmaskiner och -redskap, uterum, dammar och fontäner, pooler, grillar, balkonginredningar, växtväggar, trädgårdsbelysning, utemöbler, trädgårdsplanering och anläggningsarbete men också till dig som ställer ut gårds- och lokalproducerade livsmedel.

Tidigare års arrangemang, med ett speciellt mattorg, har visat sig vara ett uppskattat inslag på mässan. Vi har beslutat att ytterligare förstärka matinslaget. I år samarbetar vi med Smakupplevelser Blekinge för att kunna erbjuda ett varierat inslag med hög kvalitet. På mässan går det både att provsmaka och avnjuta en enklare måltid på lokalproducerade produkter.

Det är glädjande att även i år kunna hälsa Lisa Syrén välkommen som konferencier båda dagarna. Detta, och många andra intressanta programpunkter borgar för god publiktillströmning. Mässan marknadsförs i olika media på samma framgångsrika sätt som tidigare år.

Ett 70-tal utställare lockade förra året uppemot 10 000 entusiastiska besökare. Parken vårpyntas speciellt för mässan och samtliga utställare finns utomhus. Det ger den rätta känslan.

Tack vare ideellt arbete, entusiastiska och välvilliga sponsorer och samarbetspartners kan mässan drivas utan entré- och parkeringsavgifter.

Wämöparken är en kombinerad kultur-, natur- och nöjespark, centralt belägen i Karlskrona och i direkt anslutning till havet. Den kallas ibland ”Blekinges Skansen” och är ett omtyckt utflyktsmål under alla tider på året.

Hela mässområdet är i en park och samtliga utställare finns utomhus. Till föregående års mässa kom uppemot 10.000 besökare och ett 70-tal utställare. 2017 blir det sjunde året och man kan utan vidare säga att mässan nu är etablerad och känd bland fler och fler. Mässan drivs utan entré- och parkeringsavgifter, tack vare entusiastiska och välvilliga sponsorer och samarbetspartners.

Vi marknadsför mässan aktivt i media, bl a reportage och annonser i BLT och Commersen samt banderoller och elektroniska informationsskyltar. 

Riktade inbjudningsbrev skickas ut i slutet av januari. Inbjudan vänder sig till dig som är verksam inom området på något sätt. Under mässan hyr du en yta i parken som du utformar efter eget tycke och smak. Vi hjälper dig gärna med bord, tält, marknadsstånd eller annat. För villkor, se anmälningsformuläret.

Observera att vi som arrangör förbehåller oss rätten att avböja deltagande om produkterna eller tjänsterna inte anses ligga inom ramen för mässans inriktning. Servering av kaffe, varmkorv, kroppkakor mm. är förbehållen arrangören. Alla företag som uppfyller kraven är välkomna. För information vill vi meddela att vi utöver servering har vi också har stånd för försäljning av matbröd.

Alla anmälningar, såväl skriftliga, som via internet bekräftas med e-mail eller telefon inom en vecka. Har du anmält dig men saknar bekräftelse ber vi dig kontakta oss.
Fakturor skickas löpande ut från början av april. För att få delta i mässan ska faktura vara betald. 
Någon vecka innan mässan skickar vi ett brev med praktisk information till alla utställare. Där får du besked om plats och andra praktiska detaljer.

Boende och information om Karlskrona.
Vill du veta mer om Karlskrona rekommenderar vi ett besök på Turistbyråns hemsida. Där kan du också
få personliga tips på boende.

Ett prisvärt boende hittar du på STF vandrarhemsboende.

Från och med den 16 januari 2017 kan du nedan ladda ner priser, villkor och anmälningsblanketter. Då går det också att lämna din anmälan via nätet.
Anmälan utställare 2017
SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
Ċ
Visa Hämta
Blankett för skriftlig anmälan  478 kB v. 1 16 jan. 2017 00:35 Göran Carlander
Ċ
Visa Hämta
Inbjudan som också skickas med post till utvalda företag.  879 kB v. 1 16 jan. 2017 00:35 Göran Carlander
ą

Visa Hämta
Om du vill få en uppfattning om ytorna kan du ladda hem denna karta.  1362 kB v. 1 23 jan. 2014 08:34 Göran Carlander
Ċ
Visa Hämta
Priser och villkor som gäller för 2017.  336 kB v. 1 16 jan. 2017 00:36 Göran Carlander