Blekinge Mat- och Trädgårdsmässa i vackra Wämöparken, Karlskrona. 
Mässan riktar sig till trädgårdsintresserade, som vill ha inspiration att skapa en egen oas i sin trädgård, uteplats eller på sin balkong, och till de som är intresserade av lokal- och gårdsproducerade livsmedel av hög kvalitet.

Vi vänder oss till utställare som säljer och marknadsför växter, plantor, fröer, trädgårdsmaskiner och -redskap, uterum, dammar och fontäner, pooler, grillar, balkonginredningar, växtväggar, trädgårdsbelysning, utemöbler, trädgårdsplanering och anläggningsarbete. Vi vänder oss också till utställare med gårds- och lokalproducerade livsmedel.

Även i år finns ett speciellt mattorg. Det har visat sig vara ett uppskattat inslag på mässan. Du som säljer lokalproducerade livsmedel av hög kvalitet ska känna dig speciellt välkommen.

Ett 70-tal utställare lockar uppemot 10 000 entusiastiska besökare. Parken vårpyntas speciellt för mässan och samtliga utställare finns utomhus. Det ger den rätta känslan.

Tack vare ideellt arbete, entusiastiska och välvilliga sponsorer och samarbetspartners kan mässan drivas utan entré- och parkeringsavgifter.

Wämöparken är en kombinerad kultur-, natur- och nöjespark, centralt belägen i Karlskrona och i direkt anslutning till havet. Den kallas ibland ”Blekinges Skansen” och är ett omtyckt utflyktsmål under alla tider på året.

Hela mässområdet är i en park. 2020 blir det tionde året den arrangeras och man kan utan vidare säga att mässan nu är etablerad och välkänd, inte bara i Blekinge. 

Vi marknadsför mässan aktivt i media, med bl a reportage och annonser i dagspressen och banderoller.

Riktade inbjudningsbrev skickas ut i månadsskiftet januari - februari. Inbjudan vänder sig till dig som är verksam inom området på något sätt. Under mässan hyr du en yta i parken som du utformar efter eget tycke och smak. Vi hjälper dig gärna med bord, tält, marknadsstånd eller annat. För villkor, se anmälningsformuläret.

Om du avser att servera mat eller dryck på mässan gäller speciella villkor. Tag kontakt med Benny Petersson på telefon 0709-651202

Observera att vi som arrangör förbehåller oss rätten att avböja deltagande om produkterna eller tjänsterna inte anses ligga inom ramen för mässans inriktning. Alla företag som uppfyller kraven är välkomna. 

Alla anmälningar, såväl skriftliga, som via internet bekräftar vi med e-mail eller telefon inom någon vecka. Har du anmält dig men saknar bekräftelse ber vi dig kontakta oss.
Fakturor skickas löpande ut från början av april. För att få delta i mässan ska faktura vara betald innan deltagande.

Innan mässan skickar vi ett brev med praktisk information till alla utställare. Där får du besked om plats och andra praktiska detaljer.

Boende och information om Karlskrona.
Vill du veta mer om Karlskrona rekommenderar vi ett besök på Turistbyråns hemsida. Där kan du också
få personliga tips på boende.

Dokument som finns att ladda ner:                                                                                                    Länk till personuppgiftspolicy
SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
Ċ
Visa Ladda ned
Plan över parken  1927 kB v. 1 19 apr. 2017 01:52 Göran Carlander