Program 2019

På söndag blir det 
Lisa Syrén som är konferencier och som intervjuar och leder programmet.
Lisa presenterar vinnaren i blomstertävlingen och leder auktionen på blomsteruppsättningarna.

Liksom förra året blir kommer stadens välkända KA2-oktetten under ledning av den kände karlskronaprofilen Olle Melin som kommer att spela under några timmar. 

Nytt för i år är att vi i år kan hälsa Saltöskolans barnkör välkommen. De kommer att framföra kända körsånger vid två tillfällen under lördagen.

Vi är glada att även i år få hälsa arboristen 
Christopher Gårner välkommen till mässan. Han är en omtyckt gäst och hans uppvisningar och kunskaper imponerar. Han låter även barnen få prova på att klättra i träd under säkra former. 


Mattorget har tidigare år varit ett populärt inslag i mässan. Här kan du smaka på lokalproducerade livsmedel och även köpa med dig hem.

Laman Djali från Christines Countrydreams

Förutom Mini Zoo
, som finns permanent i Wämöparken kommer Christine att visa upp Djali som är ett dresserat lamadjur.  Är du liten och har tur kanske du får följa med på en åktur.

Trädgårdsmässan i Wämöparken ska vara en aktivitet för hela familjen. Vi har därför mycket fokus på barnaktiviteter, såsom fiskdamm, ansiktsmålning mm. 
Ett antal blomsterhandlare i Karlskrona tävlar med var sitt blomsterarrangemang. Rösta och vinn den grupp som tar hem flest röster. Övriga arrangemang kommer att auktioneras ut på söndagen.
Sist men inte minst finns här unika tillfällen att ställa trädgårds- och matfrågor till alla våra samlade experter och utställare.
Preliminära hålltider.
Lördagen den 4 maj
10.00 Mässan öppnar
11.00 Barnkören, Saltöskolan
11.30 KA2-oktetten
12.00Arboristen
12.30 KA2-oktetten
13.15Barnkören, Saltöskolan
14.00 Expertpanel
14.30 Arboristen


Söndagen den 5 maj
10.00 Mässan öppnar
11.15 Arboristen
11.30 KA2-oktetten
12.30 KA2-oktetten
13.15 Auktion blomsteruppsättning
14.20 Expertpanel