Blekinge Mat- och trädgårdsmässa 4-5 maj 2019
Wämöparken, Karlskrona, 
Mässan är samlingspunkten för alla mat- och trädgårdsintresserade, som vill ha inspiration inför sommaren att skapa en egen oas i sin trädgård eller på sin balkong. På mässan finns möjlighet att provsmaka lokal- och gårdsproducerade livsmedel. 

Vinnare "Vackraste blomsteruppsättning" 2018

Det blev Blekingeplantan som kammade hem förstapriset i 2018 års tävling om vackraste/finaste blomsteruppsättning. Arrangemanget hade nr 6.
Ett stort tack till Blekingeplantan, Blomsterlandet, Karlskronafloristerna Blomstercity, Lindohfs, Maxi och Trädgårdsplantan, som skänkt blomsteruppsättningarna 2018 och därmed bidrar till Lions hjälpverksamhet.
Ett tack också till er alla som besökte mässan och röstade.
Wämöparken är en kombinerad kultur-, natur- och nöjespark, centralt belägen i Karlskrona och i direkt anslutning till havet. Den kallas ibland ”Blekinges Skansen” och är ett omtyckt utflyktsmål. 
Arrangör för mässan är Lions Club Jarramas. Lions har mångårig erfarenhet av att arrangera mässor och andra publika evenemang, bl a från Bubbetorps Julmarknad. 

Mässan är
 ett årligt återkommande evenemang i Wämöparken.
Mässan kan drivas utan parkerings- och entréavgifter tack vare entusiastiska och framgångsrika samarbetspartners och sponsorer. 

Våra samarbetspartners.