Blekinge Trädgård - trädgårdsmässa Wämöparken, Karlskrona, Blekinge
Lördagen och söndagen den 6-7 maj 2017
Mässan är samlingspunkten för alla trädgårdsintresserade, som vill ha inspiration inför sommaren att skapa en egen oas i sin trädgård eller på sin balkong. På mässan finns också möjlighet att provsmaka lokal- och gårdsproducerade livsmedel.

Mässan vänder sig till utställare som säljer och marknadsför växter, plantor, fröer, trädgårdsmaskiner och -redskap, balkonginredningar, trädgårdsbelysning, utemöbler. krukor och prydnadssaker för trädgården samt mycket annat. Bland utställarna finns också företag som planerar och anlägger trädgårdar, skolor, och ideella föreningar. 
Det finns också ett mindre antal utställare med livsmedel, lokalproducerade på gårdar och andra mindre enheter.
Wämöparken är en kombinerad kultur-, natur- och nöjespark, centralt belägen i Karlskrona och i direkt anslutning till havet. Den kallas ibland ”Blekinges Skansen” och är ett omtyckt utflyktsmål. 

Arrangör för mässan är Lions Club Jarramas. Lions har mångårig erfarenhet av att arrangera mässor och andra publika evenemang, bl a från Bubbetorps Julmarknad. Mässan är ett årligt återkommande evenemang i Wämöparken.
Mässan kan drivas utan parkerings- och entréavgifter tack vare entusiastiska och framgångsrika samarbetspartners och sponsorer.


Våra samarbetspartners.