Open Bedrijvendag… Mecopol-Kemaspray – Woumen-Diksmuide was een groot succes

Post date: Oct 12, 2012 2:33:33 PM

Bij Mecopol-Kemaspray waren zondag alle hens aan dek! De eerste deelname aan Open Bedrijvendag was dan ook een onverhoopt succes voor dit dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in machinebouw op maat. Niet minder dan 884 bezoekers kwamen een kijkje nemen, een 50-tal daarvan vertrokken tevreden naar huis met het meest zuinigste wagentje die ze aan de hand van een stappenplan volledig zelf in elkaar konden knutselen. Mecopol, MEchanische COnstructie POL, is gegroeid uit de onderhoudsafdeling van de naastliggende ouderlijke schrijnwerkerij.

In september 1983 is Mecopol gestart met mechanische herstellingen en een slijpdienst voor de hout- en textielindustrie. De activiteiten evolueerden van de productie van onderdelen naar de fabricatie van units om stilaan over te gaan naar de realisatie van volledige toestellen, machines en automatisering.

Begin 2010 werd de firma KEMASPRAY er aan toegevoegd. Samen met Mecopol werd de perfecte smeltkroes gevormd voor de voortzetting van de zaak. De praktische uitvoering van het opspuiten gebeurt door onze werkman met reeds 20 jaar ervaring versterkt door technologische kennis en ervaring van Mecopol. Het nieuwe bedrijf, MECOPOL-KEMASPRAY wordt geleid door zaakvoerder Paul Deburghgraeve en zoon Arne, die met de firma Mecopol reeds 17 mensen tewerkstellen in de vermelde activiteiten, en dit op een totale bedrijfsoppervlakte van 1700m².

Bedrijfsactiviteiten:

Draaien, frezen, slijpen, constructie, thermisch spuiten, machinebouw, ontwerp, precisie-mechaniek, onderhoud en herstellingen.

Draaiwerk, freeswerk, oppervlakte behandeling, plasma vlam, elektrisch thermisch spuiten, herstellingen, en oppervlaktebehandeling

Mecopol-Kemaspray

Pollaertstraat 21a

8600 Woumen-Diksmuide

www.mecopol.be

Telefoon: (051) 50 33 32

Fax: (051) 51 03 14

E-mail: info@mecopol.be

Fotoalbum

Film