PELUANG BIZ

                    PELUANG MENJADI USAHAWAN SCORE 'A'


Score A Programe melalui syarikat Kenshido memberi peluang perniagaan kepada anda yang berhasrat untuk mendapatkan pendapatan yang lumayan.

Konsep perniagaan ini sangat mudah, modal kecil sekali seumur hidup tetapi keuntungan berterusan. Bunyinya seperti tidak 'masuk akal', tapi tanpa bukti kami tidak akan menyatakankan demikian. Terlalu ramai yang telah mencapainya...

Dalam masa yang singkat, sistem ini telah berjaya menghasilkan 15orang jutawan dan sekitar 450 orang yang berpendapatan 5angka setiap bulan dan ribuan lagi yang memperolehi pendapatan 4 angka (usaha yang sangat minimum), Kami akan buktikannya di preview.
 
Namun begitu jangan salah faham!!...ini bukan sistem pyramid atau skim cepat kaya. Ianya sitem perniagaan yang diperakui terbukti. Tidak kira siapa anda dan adakah anda melakukannya secari sambilan atau sepenuh masa...hasilnya sangat lumayan, InsyaAllah...  






Antara keluhan yang sering kita dengar:
  • "Lepas bayar segala ansuran...baru 15hb gaji aku dah licin"
  • "gaji aku ok, tapi masa langsung takde...stresssss!!"
  • "Gaji aku dah la kecil...tapi manjang busy mengalahkan CEO"
  • "Try bisnes memacam dah, tapi tak menjadi...apa la silap aku?"
  • "Kereta dah 3 bulan tak byr...aduhhh, tension!!!
  • "Kesian anak bini aku..teringin nk pegi bercuti mcm org lain tapi aku tak mampu..."

Tanpa di sedari ramai diantara kita yang menghadapi situasi seperti di atas namun berapa ramai pula yang berusaha untuk mengubahnya? Mengeluh sahaja tak menyelesaikan masaalah... sampai bila kita hanya mampu melihat orang lain selesa dan berjaya...

Sekarang peluang sudah terhidang, buang segala ego anda demi keselesaan dan kebahagian anda dan keluarga. Biar kami tunjukkan caranya. Berusaha dan tawakkal...insyaAllah berhasil.

 "...sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu sehingga mereka sendiri mengubah nasib mereka"
 (AR-Ra'du :11)




Mengapa anda boleh berjaya dalam Bisnes Ini:

1. Syarikat

Online – 24 jam sehari x 365 hari – anywhere, anytime – servis boleh dibawa ke mana-mana & pada bila-bila masa.
Lama tapi Baru – Lama sebab sudah 10 tahun (jadi syarikat kukuh & ada jaminan); Baru sebab baru 3 tahun dalam networking (dalam bisnes networking, tahun ke 3 adalah tahun yang paling sesuai utk join, di mana tahun pertama & tahun kedua merupakan tahun kepayahan, sudah berlalu).

2. Produk

Terdapat 700++ Syarikat di Malaysia yg mempunyai AJL, telah melahirkan 5,500 jutawan dlm masa 40 tahun, dgn 4 kategori produk utama berikut – Kecantikan, Kesihatan, Penjagaan Rumah, & Penjagaan Kereta, di mana kesemua produk tersebut merupakan produk sampingan.
Manakala Score A Program merupakan satu-satunya produk Pendidikan di mana pendidikan merupakan Produk Keperluan (semua ibubapa nak anak score a, tidak kira dari golongan mana pun), Berkualiti (rujuk testimoni, penghargaan & pengiktirafan), Harga Murah (RM7.10 satu subjek, selepas topup RM4.70), Tidak Bermusim (spt produk sampingan di atas), Anti Kemelesetan Ekonomi (walau pun zaman gawat, ibubapa tetap nak anak score a) & Tiada Saingan.
Perniagaan dunia akhirat – kita bagi anak kita dan/atau anak orang lain, jadi pandai.

3. Pelan Pemasaran

“Payout Tinggi” – sbb ini adalah Technology Base Biz, Tiada Kos Fizikal (hanya jual nombor), Modal 1 kali, Untung Banyak Kali (Modal besar semasa develop software, now hanya buat maintenance). Contoh Astro & Biz Kad Prepaid/ Topup (Celcom, Maxis, Digi).
Pasaran sedia ada – terdapat 5 juta pelajar dari tahun 1 hingga tingkatan 3; setiap tahun 500 ribu pelajar tahun 1 masuk – pendek kata pasaran sampai bila-bila lah…

4. Kumpulan

Kita di bawah ZRB Millionaires Club, Rangkaian Terbesar & Paling Berjaya di Kenshido/ Score A, Pengasasnya En. Abdul Aziz Samad berjaya mendapat pendapatan RM1.2 juta dalam masa 7 bulan !
Kita ada Sistem, Tidak bergantung kpd kekuatan individu, Sistem kita Praktikal dan Mudah di Duplikasi.

Jadi, dengan 4 kekuatan di atas – tiada sebab kita tidak boleh berjaya !!! peluang sudah ada usaha dari kita..