Leksione

Domosdoshmeri e biznesit nderkombetarJu do te shihni vetem nje teme ne kete faqe ne formatin Microsoft PowerPoint.

Leksionet ne Microsoft PowerPoint te cilat ju do te shkarkoni ne forum jane te update me informacione te vitit 2010.
 Ajo cfare jepet ne kete faqe eshte vetem nje model  i  viteve te meparshme dhe te dhenat e saj nuk jane te update.


Comments