MireseviniVizitoni web e ri
01/10/2011Biz 336 Biznes Ndërkombëtar

Nëpërmjet përdorimit të medotave dhe literaturës bashkëkohore në mësimdhënie,
kombinimin e tyre me përdorimin e teknollogjisë
unë synojë 
një cilësi të lartë akademike

duke kontribuar në rritjen e njohurive tuaja  në lëndën Biz 336 Biznes Ndërkombëtar


Si do te komunikojme se bashku per qellime akademike ?
_______________________________

 • Website
  • Informohu per lenden: programe, syllabus
  • Zhvilloni teste online
  • Hyni ne forumin e lendes
  • Informohu vazhdimisht per lenden
 • Forumi 
  •  Diskuto ne grup
  •  Informohu per lenden ne menyre me te hollesishme
  •  Shkarkoni leksionet ne Microsoft Power Point te lendes
 • Email
  • Pedagogu do tju dergoje ne menyre te vazhdueshme informacione ne adresen tuaj ne univlora.edu.al
  • Njekohesisht ju do te inforoheni paralelisht edhe ne adresen emermbiemri@gmail.com te cilen ju do te celni.
  • Nepermjet email te celur ju do te mund te rregjistroheni dhe te futeni ne forumin e lendes
 • SIUV
  • Vleresimet
   • Provimi 1
   • Provimi 2
   • Provimi 3
   • Vleresimi vjetor
   • Provimi Final
  • Leksionet ne Microsoft PowerPoint
  • Komunikime per qellime akademike


Comments