Despre noi

Cine este Biserica Evangheliei Depline Iosua?

Biserica Evangheliei Depline Iosua  este o comunitate dinamică de adulţi şi tineri pasionaţi pentru Dumnezeu, cu un vis măreţ pentru Deva,Hunedoara,Simeria si pentru Romania!

Viziunea noastră este să atingem generaţia noastră cu mesajul de dragoste a lui Dumnezeu şi să trăim şi să experimentăm viaţa la maxim împreună cu Isus Cristos.

  

Ce crede Biserica Evangheliei Depline Iosua?

Credem că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu care ne inspiră şi ne conduce viaţa.  

Credem în Trinitate: Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul şi Dumnezeu Duhul Sfânt.

Credem că Isus Cristos este Fiul lui Dumnezeu şi singura cale spre mântuire.

Credem în vindecări divine pentru om ca şi întreg: duh, minte şi trup şi că acestea se primesc prin   credinţă.

Credem că adunarea Bisericii trebuie să fie un loc plin de bucurie, dragoste şi creştere în care oricine poate experimenta puterea lui Dumnezeu.

Implicarea fiecăruia dintre noi în slujire, este un lucru important pentru comunitatea noastră,ca şi Trup al lui Cristos.

  

Ce face Biserica Evangheliei Depline Iosua?

Biserica Evangheliei Depline Iosua se întâlneşte în fiecare Duminică în cadrul a 2 programe intre orele 10 –12 .In  Hunedoara ( Bulevardul 1848 Nr.19 ) si  18-20 in Deva  (Str.Zavoi Nr.20 ).

De asemenea ne intalnim si Miercurea la Hunedoara intre orele 19 - 21 iar Joi la Deva intre orele 18 - 20.Vinerea avem intalnire de tineret la Hunedoara intre orele 18-20.

Programul Bisericii cuprinde: muzică creştină contemporană, închinare care Îl onoreaza pe Dumnezeu şi un mesaj practic cu aplicaţie în viaţa de zi cu zi, inspirat din Cuvântul lui Dumnezeu. Motivaţia fiecărei activităţi în parte, este de a a-L lăuda şi onora pe Dumnezeu şi de a creşte în relaţia noastră cu El şi cu cei din jurul nostru!

 

Pentru cine este Biserica Evangheliei Depline Iosua?

- pentru întreaga ta familie, care îşi doreşte mai mult decât o viaţă obişnuită!

- pentru tinerii şi studenţii din Deva,Hunedoara si Simeria care caută bucurie şi prietenii care să dureze!

- pentru părinţii care vor să descopere bucuria şi pacea planificării viitorului copiilor lor împreună cu Dumnezeu!

- pentru copii - aici găsesc un mediu plăcut de dezvoltare şi creştere sănătoasă, având  la bază o educaţie biblică, împreună cu alţi copii de aceeaşi vârstă cu ei!

 

De ce m-aş duce la aceasta biserica?

Biserica Evangheliei Depline Iosua se vrea a fi cunoscută în societate, ca un loc sigur pentru cei ce doresc să audă mesajul lui Hristos. Dar numai proclamarea Evangheliei nu ne face o biserică. Ce ne face o biserică şi nu numai o organizaţie evanghelistică, este faptul că suntem o comunitate în care Îl vei găsi pe Dumnezeu şi prieteni adevăraţi.

Biserica Evangheliei Depline Iosua predică mesajul Evangheliei adaptat limbii şi culturii autohtone, dar nu diluează esenţa învăţăturilor lui Isus.

 - Este o familie mare în care te simţi iubit şi acceptat aşa cum eşti şi în aceeaşi măsură, eşti provocat să creşti, pentru a împlini visele lui Dumnezeu pentru tine!

 - Familia noastră are o bază solidă în dragostea lui Dumnezeu şi de aceea, nu este o comunitate închisă! Dacă cauţi un loc unde să te simţi acasă şi să creşti, acesta e locul potrivit pentru tine!