Inici


 

    Benvolguts lectors i benvolgudes lectores:
 
    Estem d'enhorabona, estem feliços, estem molt contents perquè enguany hem aconseguit fer realitat un somni, ha nascut la PRIMERA REVISTA DIGITAL DEL COL·LEGI BISBE CLIMENT.
 
    El tema de la revista no ha estat casual, ja que l'any 2010 és l'any INTERNACIONAL DE LA BIODIVERSITAT. Com tots sabeu, biodiversitat significa varietat d'espècies animals i vegetals. Al llarg de la revista podem veure diferents parcs naturals amb fauna i vegetació autòctona,  joies de la natura de Castelló.Hem d'aprendre a respectar l'entorn, perquè si tots fem cada dia una petita acció relacionada amb la cura del medi ambient, aconseguirem entre tots un planeta millor.
 
    Amb l'edició d'aquesta revista pretenem aconseguir dos grans objectius: innovar aprenent a utilitzar didàcticament les noves tecnologies, ser ecològics, reduint l'ús del paper.  
 
    Volem agrair tant als alumnes com als mestres el treball i la dedicació perquè sense l'esforç que heu demostrat, aquesta revista no haguera estat possible. FELICITATS i fins el proper número.

L'EQUIP DIRECTIU