Torvedage 2016‎ > ‎

10-09-2016

Ny rekord
18 stadeholdere deltog

 Deltog
Varer
Anette Røpke
Håndlavede kort
Benny DesignSmykker
BirksøeTasker, bælter m.m. i skind. Tørklæder
Charlotte SmykkerHåndlavede smykker
Henrik DittmanGaveartikler
Mad fra FrankrigVin & Specialiteter
MandelvognenBrændte mandler
MøllehøjKartofler & Grønt
Ravnsborg CremeCremer m.m.
RoselandiaBlomsterbuketter, smykker
Rudersdal VinVin & Specialiteter
RustikbagerenBrød,  Kager og servering af kaffe
Ruth BjørklundPorcelæn/Dametøj
SolgaardenÆbler & most
Syrien FlygtningevennerServering
TorveslagterenRullepølse og spegepølse
TupperwareHusholdnings artikler
Undra ThraneMongolske filtsko, sjaler m.m.

Syrisk mad på Birkerød Torvedage 10. sept.

I samarbejde med de lokale flygtningevenner - ”Bistrupvennerne” - har Birkerød Torvedage fået en gruppe syriske flygtninge fra Nordvanggård til at tilberede et typisk syrisk måltid, som du kan købe fra deres bod på markedet. Her kan du også få mere at vide om flygtningearbejdet i Birkerød: Der vil nemlig være repræsentanter for ”Bistrupvennerne” til stede, som fortæller om flygtningecentret og om deres arbejde - om, og hvordan vi andre kan være med til at integrere flygtningene i lokalsamfundet.


Alle børn kan få deres helt eget ballondyr

 

UNICEF, der er verdens største hjælpeorganisation for børn, stiller op på torvet og fortæller om deres internationale hjælpearbejde. Tag børnene med, der er særlige tilbud til dem på Majpladsen! Dem står UNICEF Lokalafdeling i København for i samarbejde med Føtex, Farumhus og Ballonmand.dk. Her kan alle børn få deres helt eget ballondyr.


Bistrupskolen og Love2Dance Lyngby giver danseundervisning.

Børn fra Bistrupskolen samt Love2dance fra Lyngby komme og giver danseopvisning. UNICEF ser frem til en festlig dag, og håber, at mange vil give et bidrag til arbejdet for verdens børn.

 

Mercy Ships fortæller om Africa Mercy


Foreningen Mercy Ships er kendt for hospitalsskibet ”Africa Mercy”, som giver gratis operationer til verdens fattigste i Vestafrika. Foreningen bag skibet kommer til Birkerød på lørdag.


Afghansk Musik med Ayad 

Kl. 11.30-12.30 kan du lytte til Afghansk musik på Torvet. Det er gruppen AYAD, som er navnet for ungdomsafdelingen af den dansk-afghanske forening, der spiller. Gruppen består af to musikere og en forsanger, den ene af musikerne bor her i Birkerød. De er alle sammen født i Afghanistan og kom til Danmark for 6 år siden. Gruppen spiller moderne afghansk musik.

 

 

 
Comments