BEMUTATKOZÁS

A szövetség bemutatása, tevékenysége

A 2000 óta tevékenykedő Bihar Megyei és Nagyváradi Civil Szervezetek Szövetsége (rövidítve BINCISZ), amely jelenleg 20 tag és társszervezetet tömörít, legutóbbi találkozóján megfogalmazódott az a szándék, hogy helyi magyar társadalmunk erőinek összpontosítása érdekében sorait felfrissíti újabb civil szervezetek csatlakozása által. 

A 20 társ- és tagszervezettel rendelkező Bihar Megyei és Nagyváradi Civil Szervezetek Szövetsége (BINCISZ) szeretne tevékenyen hozzájárulni fő- vagy társszervezőként, Nagyvárad és Bihar megye kulturális-tudományos és művelődési életének gazdagításához, folytatva, illetve bővítve a harmadik évezred elején elindított kezdeményezéseket. A tervezett rendezvények a civil szervezetek összefogásával, együttműködésével és közös szervezésével valósulnak meg.

A szövetség fő célkitűzései a civil szervezetek közötti jobb együttműködés és szorosabb összefogás, civil központ kialakítása, egyenrangú kapcsolatok kiépítése. A BINCISZ politikával nem foglalkozik, de mint a társadalom egyik ellenőrző szervezete állást foglal magyar közösségünket érintő fontosabb kérdésekben.

A szövetség tehát várja a fenti célokhoz csatlakozni szándékozó civil szervezetek jelentkezését a következő címeken:   

E-mail: fle@freemail.hu 

Postacím: BINCISZ 410610-Nagyvárad, P.O. Box 1-204, 

Telefon: dr. Fleisz János elnök 0748-185452.

 Hivatalos honlap: http://www.gportal.hu/bincisz
Comments